שרימפס קולוסאלי בגריל עם שרמולה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם שום, שרימפס קולוסאלי, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו שרימפס קולוסאלי עם גרגיר נחלים וסלט עגבניות, שרימפס Charmoula, ו סלמון בגריל עם שרמולה (מתכונים דומים).
הוראות
שרימפס גריל: מחממים גריל גז או מחבת גריל מרופד על חום בינוני גבוה.
מחלקים שרימפס בין שיפודים.
מברישים כל צד בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל עד ורוד מבחוץ ופשוט מבושל דרך מבפנים, על 4 דקות לכל צד.
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני.
מוסיפים כמון וכוסברה וטוסט עד ריחני, על 1 דקה.
מעבירים כמון וכוסברה למרגמה גדולה ומוסיפים שום. מחית עד צורות להדביק. Pound בפפריקה, קאיין, גרידת לימון, ומיץ לימון.
מערבבים בשמן זית עד emulsified. מערבבים בכוסברה.
מחלקים שרימפס בגריל בין ארבע צלחות. מעל כל שרימפס עם שרמולה.