שרימפס קוסקוס עם מרק פירות ים
שרימפס קוסקוס עם מרק פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך סקווש, פלפל, קישואים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק פירות ים, קוסקוס סיציליאני עם מרק דגים (cuscus con brodo di pesce), ו מאכלי ים מתובלים קוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים שרימפס, שומרים צדפים, ומניחים את השרימפס בצד.
ממיסים 1 כפית חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
להוסיף שרימפ shells שמורות, בצל, סלרי, גזר, טימין, ושום; לטגן 3 דקות.
מוסיפים עגבניות, מים, יין, רסק עגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 35 דקות.
מניחים חצי מרק פירות ים בבלנדר, ומעבדים עד חלקה. מסננים מרק פירות ים מחור דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. חזור על התהליך עם מרק פירות ים שנותר.
מערבבים 1 מרק פירות ים כוס, 1 כפית חמאה, מלח ופלפל בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה; מערבבים בהדרגה בקוסקוס.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות. קצפת עם מזלג לפני ההגשה.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שרימפס, ו לטגן 1 דקה.
להוסיף פלפלים, סקווש, וקישואים; חצי 3 דקות. מערבבים בקוסקוס ומרק נוסף 1 1/2 כוסות פירות ים; לבשל 1 דקה.
הערה: חנות הנותרים מרק פירות ים במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע, או להקפיא עד שלושה חודשים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.