שרימפס קוקוס עם רוטב טבילה
אם יש לך כשעה ו-15 דקות לבלות במטבח, שרימפס קוקוס עם רוטב טבילה עשוי להיות מתכון מדהים ללא חלב ופסקטרי שכדאי לנסות. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 30 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לך שימור משמש, חרדל חום חריף, פלפל ג'לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. עם ציון ספונקולרי של 45%, המנה הזו מוצקה. שרימפס קוקוס עם רוטב טבילה, שרימפס קוקוס עם רוטב טבילה ושרימפס קוקוס עם רוטב טבילה מנגו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים 2 כפות חלב קוקוס בקערה קטנה; מכסים ומקררים. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את הג'לפנו, הכוסברה וחלב הקוקוס הנותר. מקלפים ופותחים את השרימפס, משאירים זנבות.
להוסיף לתיק; לאטום ולהפוך לציפוי. מקררים למשך שעה.
מניחים קמח בקערה רדודה. בקערה אחרת מקציפים קלות את החלבונים. בקערה שלישית מערבבים פירורי לחם וקוקוס.
מסננים וזורקים את המרינדה. טובלים את השרימפס בקמח ובחלבונים, ואז מגלגלים בתערובת פירורים.
מניחים על תבנית מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב-400 מעלות במשך 7-9 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה. בינתיים, לטבילת רוטב, מוסיפים שימורים וחרדל לחלב הקוקוס השמור.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. ה-Brancaia Chianti Classico Riserva עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-38 דולר לבקבוק.
![Brancaia Chianti Classico Riserva]()
Brancaia Chianti Classico Riserva
קיאנטי קלאסיקו ריזרווה זו מציגה ניחוחות של פירות טרופיים ושחורים, עם תווים של אגוזים ושקדים על החך. ליין זה, המעוצב מענבי הסנג'ובזה המשובחים ביותר משניים מכרמי האחוזה שלנו, ברנקאיה ואחוזת פופי, יש יין זה בעל צבע צפוף, אדום-אודם וסיומת ארוכה וארומטית. תערובת: 80% סנג'ובזה, 20% מרלו