שרימפס קלאסי אל Ajillo
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס קלאסי אל Ajillo. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 3 . אם יש לכם לימון, שמן זית, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 דקות. נסו Camarones al Ajillo (שרימפס שום), Gambas al Ajillo (שרימפס עם שום), ו Gambas Al Ajillo (שרימפס שום) (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שום, ומבשלים 1 דקה או רק עד קלוי קלוי.
מוסיפים יין לאט, ומבשלים 1 דקה. מערבבים בפפריקה והבא 3 מרכיבים, ומוסיפים שרימפס; להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מפזרים פטרוזיליה טרייה, טפטוף עם הנותרים 3 כפות שמן זית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.