שרימפס קלוי ואורזו
שרימפס קלוי ואורזו הוא פסקטריאן ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 48 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 663 קלוריות. 354 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. מתכונים דומים: סטייק חצאית בגריל עם רוטב עגבניות קלוי מתוק ושרימפס קלוי, שעועית שחורה וסלט אורזו, שרימפס קלוי ואורזו, ו שרימפס קלוי ואורזו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים 1 כף מלח ונתז שמן ומביאים את המים לרתיחה.
מוסיפים את האורזו ומבשלים במשך 9 עד 11 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא מבושל אל דנטה.
מסננים ויוצקים לקערה גדולה.
מקציפים יחד את מיץ הלימון, 1/2 כוס שמן זית, 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל.
יוצקים על הפסטה החמה ומערבבים היטב.
בינתיים מניחים את השרימפס על תבנית, מזלפים שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. לזרוק לשלב ולהפיץ בשכבה אחת. צולים 5 עד 6 דקות, עד שהשרימפס מבושל. אל תבשלו יתר על המידה!
מוסיפים את השרימפס לאורזו ואז מוסיפים את הבצל הירוק, שמיר, פטרוזיליה, מלפפון, בצל, 2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל. לזרוק היטב.
מוסיפים את הפטה ומערבבים בזהירות. מניחים בצד בטמפרטורת החדר למשך שעה 1 כדי לאפשר את הטעמים להתמזג, או לקרר לילה. אם בקירור, טועמים שוב לתבלינים ומחזירים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרם צ ' שלם 3 פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![כרם חהלם 3 פינו גרי]()
כרם חהלם 3 פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חיים מלאכת יד יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. החומצה עם קצוות הסכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמת לפה להשקות ולידיים לרעוד.