שרימפס קליפסו עם שעועית שחורה-סלסה הדר
המתכון שרימפס קליפסו עם שעועית שחורה-הדר Salsan מוכן בסביבות 2 שעות ו -30 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. במנה עיקרית זו יש 272 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוז, קליפת ליים, מלח מתובל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו שרימפס בגריל ליים צ'יפוטלה עם תירס וסלסה שעועית שחורה, קערות שרימפס צ'ילי ליים עם שעועית שחורה-מנגו סלסה - איווה ילדה אוכלת, ו סלט שעועית הדר ושחור (מתכונים דומים).
הוראות
ב 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, לערבב קליפת תפוז, מיץ תפוזים, מלח מתובל ו 4 שיני שום קצוץ.
הוסף שרימפס; הפעל מעיל. מכסים בניילון נצמד; מקררים עד 2 שעות כדי להשרות.
בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הסלסה. כיסוי; תן לעמוד עד מוכן לשרת (או לקרר אם יותר מ 30 דקות).
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מסננים שרימפס, משליכים מרינדה. מבשלים שרימפס בשמן 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס הם ורודים.
בין 4 צלחות ארוחת ערב, לחלק סלסה. סדר שרימפס סביב סלסה.