שרימפס קריאולי III
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, . אם יש לך שמן זית, פטרוזיליה, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו שרימפס מנגל קריאולי, שרימפס קריאולי, ו שרימפס קריאולי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר ברזל כבד גדול; חום בינוני, יוצקים שמן זית ובצל טחון, סלרי, פלפל ושום עד נבול היטב.
מוסיפים קמח וריר עגבניות ומערבבים יחד. בהדרגה לשפוך 10.75 אונקיות של מים.
מבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות ויין; לבשל במשך 15 דקות.
מתבלים ברוטב חריף, תבלינים, מלח ופטרוזיליה. מוסיפים את השרימפס. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות. בינתיים, בסיר להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
כאשר המנה נעשית, לתת לו לשבת במשך 10 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.