שרימפס קרמי Diavolo
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך חומץ בלסמי, עגבניות שזיפים, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אוכל פלאו-קומפורט? הנה שרימפס קרמי Fra Diavolo, שרימפס, ו שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 3 כוסות עגבניות; מבשלים 4 דקות. או עד מתרכך, ערבוב מדי פעם והוספת שום לאחר 3 דקות.
מוסיפים שרימפס; לבשל ומערבבים 2 דקות. או עד שהשרימפס הופך לורוד. מערבבים בקרם בישול, חומץ ופלפל אדום; לבשל ומערבבים על חום בינוני 3 דקות. או עד מחומם דרך.
מסננים פסטה; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת שרימפס, פטרוזיליה, פרמזן ועגבניות שנותרו; לזרוק למעיל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.