שרימפס שום קלוי
שרימפס קלוי שום חריף איולי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח כשר, שמן צמחי, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -37 דקות. נסו שרימפס שום חריף, שרימפס שום חריף, ו שרימפס שום חריף (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את איולי: לחמם את שמן הזית על אש נמוכה במחבת גדולה.
מוסיף את השום, פפריקה, ופלפל קאיין וטוסט עד השום הוא ריחני, על 3 דקות.
הסר את המחבת מהחום והוסף את שמן הירקות ואז להעביר את התערובת לכוס מדידה.
מערבבים את החלמונים, מיץ לימון, חומץ יין אדום, חרדל דיז ' ון, מלח ופלפל במעבד מזון, בלנדר או קערת ערבוב. בהדרגה לשלב את תערובת השום, עיבוד, מיזוג, או לטאטא ברציפות כפי שאתה emulsify. צ ' יל האיולי ביסודיות.
שלב 1 1/2 ליטרים של מים עם 5 עלי דפנה, מיץ לימון, יין, פלפל קאיין ומלח בסיר גדול. להביא את הנוזל הלא חוקי לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שהם ורודים, מוצקים ואטומים, כ 5 דקות.
מסננים את השרימפס ומאפשרים להם להתקרר.
מוסיפים איולי ומערבבים היטב. כפית את השרימפס על צלחות ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.