קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

שרימפס שפשף צ'ילה עם קוקטייל תירס אבוקדו

שרימפס שפשף צ'ילה עם קוקטייל תירס אבוקדו
שרימפס שפשף צ'ילה עם קוקטייל תירס אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח שום, פלפל, אבוקדו וסלסה תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אטריות אבוקדו-בזיליקום קישואים עם צ'ילה-שרימפס לימון ותירס, צ'ילה-שפשף סטייק עם תירס מוקרם, ו צ'ילה-שפשף סטייק עם תירס ופלפל אדום להתענג.

הוראות

1
יש לשטוף את החסילון מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן כתם אותם יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מניחים את אבקת צ ' ילה, מלח שום, כוסברה, אורגנו, כמון, ופלפל בקערת ערבוב ולהקציף לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
הוסף את השרימפס וזרוק למעיל. מערבבים בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
תן שרימפס במרינדה במקרר, מכוסה, במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מבשלים את החסילון, בעקבות ההוראות להלן עבור כל גריל, עד רק מבושל דרך. כאשר נעשה את השרימפס יהפוך לבן ורדרד וירגיש מוצק למגע.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
כפית את אבוקדו וסלסה תירס לתוך 4 כוסות מרטיני גדולות או קערות הגשה. לעטוף 4 של שרימפס חם מעבר לקצה של כל כוס או קערה ומגישים בבת אחת. או לקוקטייל שרימפס קר, תן לחסילונים המבושלים להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים את השרימפס, מכוסים, עד שהם מצוננים לפני שמגישים אותם עם הסלסה. השרימפס המבושל יכול להיות בקירור עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
Dientes De AjoDientes De Ajo
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מחממים את הגריל; אם גריל הקשר שלך יש בקרת טמפרטורה, מחממים את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מניחים את מחבת הטפטוף מתחת לקדמת הגריל. כאשר מוכן לבשל, שמן קלות את משטח הגריל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים את השרימפס במרינדה על הגריל החם, ולאחר מכן לסגור את המכסה. השרימפס ייעשה לאחר בישול 1 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1
מניחים את מחבת הגריל על התנור ומחממים אותו לחום גבוה מעל בינוני. כאשר מחבת הגריל חם טיפה של מים יהיה skitter במחבת. כאשר מוכן לבשל, שמן קלות את הרכסים של מחבת הגריל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים את השרימפס במרינדה במחבת הגריל החמה. הם ייעשו לאחר בישול 1 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1
מחממים את הגריל עד גבוה, אז, אם אין לו משטח nonstick, מברשת ושמן את הסורג גריל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מניחים את השרימפס במרינדה על הסבכה החמה. הם ייעשו לאחר בישול 1 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1
מחממים את הגריל לגובה; אין צורך לשמן את הסורג.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מניחים את השרימפס במרינדה על הגריל החם. הם ייעשו לאחר בישול 2 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1
לגרוף גחלים חמות אדומות מתחת לגרידירון ולחמם אותו במשך 3 עד 5 דקות; אתה רוצה אש חמה, 2 עד 3 מיסיסיפי. כאשר מוכן לבשל, מברשת ושמן את gridiron.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מניחים את השרימפס במרינדה על הסבכה החמה. הם ייעשו לאחר בישול 1 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1
* הדרך המסורתית devein שרימפס היא לעשות חתך בצורת V כי פועל אורך הגב. היתרון בשיטה זו הוא שהחסילון נפתח כמו פרפר כשהוא צולה. דרך מהירה יותר כדי devein היא להכניס את הקת של מזלג בחלק האחורי של שרימפס על 1/4 אינץ ' עמוק כדי לתפוס את הווריד, ואז לאט ובעדינות למשוך אותו החוצה.* לקבלת מצגת מרשימה, כפית את הסלסה לתוך כוסות מרטיני גדולים יותר לעטוף את השרימפס על הצד של הכוס.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
Raichlen של מקורה! צלייה
3
פועל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.