שרימפס שפשף צ'ילה עם קוקטייל תירס אבוקדו
שרימפס שפשף צ'ילה עם קוקטייל תירס אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח שום, פלפל, אבוקדו וסלסה תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אטריות אבוקדו-בזיליקום קישואים עם צ'ילה-שרימפס לימון ותירס, צ'ילה-שפשף סטייק עם תירס מוקרם, ו צ'ילה-שפשף סטייק עם תירס ופלפל אדום להתענג.
הוראות
יש לשטוף את החסילון מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן כתם אותם יבש עם מגבות נייר.
מניחים את אבקת צ ' ילה, מלח שום, כוסברה, אורגנו, כמון, ופלפל בקערת ערבוב ולהקציף לערבב.
הוסף את השרימפס וזרוק למעיל. מערבבים בשמן הזית.
תן שרימפס במרינדה במקרר, מכוסה, במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מבשלים את החסילון, בעקבות ההוראות להלן עבור כל גריל, עד רק מבושל דרך. כאשר נעשה את השרימפס יהפוך לבן ורדרד וירגיש מוצק למגע.
כפית את אבוקדו וסלסה תירס לתוך 4 כוסות מרטיני גדולות או קערות הגשה. לעטוף 4 של שרימפס חם מעבר לקצה של כל כוס או קערה ומגישים בבת אחת. או לקוקטייל שרימפס קר, תן לחסילונים המבושלים להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים את השרימפס, מכוסים, עד שהם מצוננים לפני שמגישים אותם עם הסלסה. השרימפס המבושל יכול להיות בקירור עד 2 ימים.
מחממים את הגריל; אם גריל הקשר שלך יש בקרת טמפרטורה, מחממים את הגריל גבוה.
מניחים את מחבת הטפטוף מתחת לקדמת הגריל. כאשר מוכן לבשל, שמן קלות את משטח הגריל.
מניחים את השרימפס במרינדה על הגריל החם, ולאחר מכן לסגור את המכסה. השרימפס ייעשה לאחר בישול 1 עד 3 דקות.
מניחים את מחבת הגריל על התנור ומחממים אותו לחום גבוה מעל בינוני. כאשר מחבת הגריל חם טיפה של מים יהיה skitter במחבת. כאשר מוכן לבשל, שמן קלות את הרכסים של מחבת הגריל.
מניחים את השרימפס במרינדה במחבת הגריל החמה. הם ייעשו לאחר בישול 1 עד 3 דקות לכל צד.
מחממים את הגריל עד גבוה, אז, אם אין לו משטח nonstick, מברשת ושמן את הסורג גריל.
מניחים את השרימפס במרינדה על הסבכה החמה. הם ייעשו לאחר בישול 1 עד 3 דקות לכל צד.
מחממים את הגריל לגובה; אין צורך לשמן את הסורג.
מניחים את השרימפס במרינדה על הגריל החם. הם ייעשו לאחר בישול 2 עד 4 דקות לכל צד.
לגרוף גחלים חמות אדומות מתחת לגרידירון ולחמם אותו במשך 3 עד 5 דקות; אתה רוצה אש חמה, 2 עד 3 מיסיסיפי. כאשר מוכן לבשל, מברשת ושמן את gridiron.
מניחים את השרימפס במרינדה על הסבכה החמה. הם ייעשו לאחר בישול 1 עד 3 דקות לכל צד.
* הדרך המסורתית devein שרימפס היא לעשות חתך בצורת V כי פועל אורך הגב. היתרון בשיטה זו הוא שהחסילון נפתח כמו פרפר כשהוא צולה. דרך מהירה יותר כדי devein היא להכניס את הקת של מזלג בחלק האחורי של שרימפס על 1/4 אינץ ' עמוק כדי לתפוס את הווריד, ואז לאט ובעדינות למשוך אותו החוצה.* לקבלת מצגת מרשימה, כפית את הסלסה לתוך כוסות מרטיני גדולים יותר לעטוף את השרימפס על הצד של הכוס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.