זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. אם יש לכם שמן canolan, אטריות אורז שטוחות, רוטב דגים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
2
בעוד המים מגיעים לרתיחה, לשלב סוכר ו -4 המרכיבים הבאים (דרך Sriracha) בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
Sriracha
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים מחבת גדולה או ווק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
4
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים חתיכות בצל, שרימפס ושום; מוקפץ 2 דקות או עד שרימפס כמעט נעשה.
מרכיבים שתצטרך
שום
שרימפס
בצל
6
מוסיף אטריות מבושלות; לזרוק לשלב. מערבבים ברוטב; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן לשלב. סדר על תערובת 1 כוס אטריות על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם 1/4 כוס שעועית נבטים, 1 כף בוטנים, ו 2 כפיות בזיליקום.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.