שרכים כבושים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לך מלח כשר, שן שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Fiddlehead שרכים, תטגן את שרכי הכינור האלה., ו Fiddlehead שרכים עם חמאה Escargot (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים fiddlehead שרכים בקערה גדולה של מים קרים לשטוף היטב. לשפשף כל מוץ חום לקצץ קצוות לחתוך.
מוסיפים שתי כפות מלח לשני ליטרים של מים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים שרכים fiddlehead ומבשלים 10 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים.
מערבבים חומץ, 1/2 כוס מים, ו 1 כפית מלח בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מניחים תבלינים שיני שום לתוך החלק התחתון של צנצנת ליטר מוכן. Pack fiddlehead שרכים לתוך הצנצנת ולהוסיף נוזל כבישה חם כדי לכסות.
נגב את השפה, להחיל את המכסה ואת הטבעת ולעבד בתוך מיכל מים רותחים קטן במשך 10 דקות.
הסר צנצנת מ canner ולתת מגניב על מגבת מטבח מקופלת. כאשר צנצנת הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר טבעת ולבדוק חותם.
צנצנות אטומות ניתן לאחסן במזווה עד שנה אחת. צנצנות Unsealed צריך להיות בקירור ומשמש מיד.
תנו לחמוצים האלה להזדקן לפחות שבוע לפני האוכל.