קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות6
מגזין

שרכים כבושים

שרכים כבושים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לך מלח כשר, שן שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Fiddlehead שרכים, תטגן את שרכי הכינור האלה., ו Fiddlehead שרכים עם חמאה Escargot (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים fiddlehead שרכים בקערה גדולה של מים קרים לשטוף היטב. לשפשף כל מוץ חום לקצץ קצוות לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
FiddleheadsFiddleheads
מיםמים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים שתי כפות מלח לשני ליטרים של מים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים שרכים fiddlehead ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
FiddleheadsFiddleheads
4
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
5
מערבבים חומץ, 1/2 כוס מים, ו 1 כפית מלח בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מניחים תבלינים שיני שום לתוך החלק התחתון של צנצנת ליטר מוכן. Pack fiddlehead שרכים לתוך הצנצנת ולהוסיף נוזל כבישה חם כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
FiddleheadsFiddleheads
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
תבליניםתבלינים
7
נגב את השפה, להחיל את המכסה ואת הטבעת ולעבד בתוך מיכל מים רותחים קטן במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
8
הסר צנצנת מ canner ולתת מגניב על מגבת מטבח מקופלת. כאשר צנצנת הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר טבעת ולבדוק חותם.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
9
צנצנות אטומות ניתן לאחסן במזווה עד שנה אחת. צנצנות Unsealed צריך להיות בקירור ומשמש מיד.
10
תנו לחמוצים האלה להזדקן לפחות שבוע לפני האוכל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציםחמוצים