שתייה בעונה: ריסוק תות בלסמי
מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכון זה מ רציני אוכל יש 226 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, ויסקי, לקשט: תות נוסף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו שתייה בעונה: קונקורד מרטיני, שתייה בעונה: מוחיטו חמוציות, ו שתייה בעונה: Cranberry Crush (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הסירופ, לשלב את התותים, סוכר, קליפה לימון בסיר. לכסות ולתת לשבת 1 שעה בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
ברגע שהסוכר נמס והתותים משחררים את הנוזל שלהם, מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב בעדינות, עד פירות יער רך, על 3 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את התותים לצנצנת ליטר. המשך להרתיח את הסירופ עד שהוא מתעבה לעקביות סירופית, כ 2 דקות. להשליך קליפת לימון ושופכים סירופ על פירות יער.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לאחסן במקרר עד 1 חודש.
כדי להפוך את הקוקטייל: לערבב 4 תותים ואת הלימון בתחתית שייקר קוקטייל. ממלאים את שייקר עם קרח, ולאחר מכן מוסיפים את סירופ תות, בלסמי ובורבון.
לנער במרץ. באמצעות שניהם מסננת קוקטייל ומסננת רשת בסדר, מסננים את הקוקטייל לתוך כוס.