קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

ת: איטלקי טורפדו אדום בצל מוקרם עם עשבי תיבול טריים

ת: איטלקי טורפדו אדום בצל מוקרם עם עשבי תיבול טריים
ת: איטלקי טורפדו אדום בצל מוקרם עם עשבי תיבול טריים עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 543 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פירורים מכיכר לחם מחמצת בת יום, פטרוזיליה שטוחה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 330 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 50 דקות. נסו זהב יוקון מסולסל וגרין בטטה עם עשבי תיבול טריים, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו תפוחי אדמה מוקרמים בריאים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק מעל להבה בינונית עד שהיא מתחילה קצף, זורקים את הבצלים החתוכים לשומן החם ומטגנים אותם, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהם משחררים את הניחוח שלהם והופכים רכים ושקופים.מחממים את התנור ל 425 מעלות פרנהייט.בעוד התנור מתחמם, להפחית את החום בינוני נמוך, יוצקים שתי כוסות שמנת לתוך המחבת על הבצל ומבשלים אותם יחד עד הקרם מתעבה והוא מופחת בחצי, כחמש עשרה minutes.In קערה נפרדת, מערבבים שתי כוסות פירורי לחם מקור דגנים מלאים עם שתי כפות טחון טימין טרי רבע כוס פטרוזיליה שטוחה איטלקית טחון. מתבלים את התערובת של פירורי לחם ועשבי תיבול עם מלח ים לא מזוקק כפי שהוא מתאים לך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
לחם שאורלחם שאור
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר את הבצלים ואת השמנת מהחום. מעל אותם עם פירורי לחם מתובל וגבינת פקורינו רומאנו כוס וחצי מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
פירורי לחם מתובליםפירורי לחם מתובלים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3
מניחים את הבצל מוקרם בתנור שחומם מראש ל 425 מעלות פרנהייט ואופים במשך עשרים עד עשרים וחמש דקות או עד פירורי הלחם והגבינה העונה יוצרים קרום זהוב נחמד והקרם מתחיל לבעבע.כל הבצל מוקרם לנוח במשך כחמש דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)