תאילנדית זה אתה תאהב את זה חם קארי קערות אטריות בשר בקר, מלון ירוק עם לימון סורבה
תאילנדית זה אתה תאהב את זה חם קארי קערות אטריות בשר בקר, מלון ירוק עם לימון סורבה עשוי להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 781 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך שמן בטמפרטורה גבוהה, 3 פאונד פטריות שיטאקה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תערובת התבואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט דבש ופירות יער מעורבים עם וופלים מחיטה מלאה כקינוח. וזה מעולה. מתכונים דומים: בסגנון תאילנדי קארי שרימפס וקערות אטריות, קערות אטריות בשר תאילנדיות, ו קערות אטריות בטטה קארי ירוקות.
הוראות
1
שים את סטייק האגף במקפיא במשך כמה דקות כדי לסייע חיתוך דק בבטחה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
2
מחממים 1/2 כוס שמן במחבת קטנה על חום בינוני. לדלות את פרוסות שאלוט בקורנפלור ולנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת
סוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את שאלוט לתוך שמן מחומם ולהסיר אותם צלחת מרופדת נייר מגבת כאשר הם הופכים צבע זהוב חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני. מלח את המים ולהוסיף את הפסטה. תבשל לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
בעוד מי פסטה מגיעים לרתיחה, גזע דק לחתוך את הפטריות, זרע דק לחתוך את הפלפלים מתוקים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טיפים עגולים לפינה #4
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
הסר את הבשר מן המקפיא דק לחתוך ברוחב 1/4 אינץ 'על ידי חתיכות 2 אינץ'.
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה או בוק על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיפים את הבשר ומבשלים בשכבה אחת במשך 2 עד 3 דקות. הפוך את הבשר והוסף שיטאקים, פלפלים מתוקים וחמים, שום ובצל ירוק. מוקפץ 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את משחת קארי, רוטב דגים ומניה ולהביא לרתיחה.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Aichenberg פרימיום Gruner Veltliner. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.