תאילנדית ממולאת טופו
תאילנדי ממולאים טופו נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, קישואים, פטריות שיטאקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו ירקות תאילנדים טופו מערבבים ומטגנים / ירקות תאילנדים, מרק טופו ירקות תאילנדי, איך להכין מרק טופו ירקות תאילנדי, ו פאד תאי עם טופו (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים טופו לחתוך כל חתיכה לתוך 4 ריבועים; לחתוך כל ריבוע באלכסון לתוך 2 משולשים. שים בצד משולשי טופו.
מניחים פטריות שיטאקה לתוך קערה של מים חמים ולאפשר rehydrate עד לח ושמנמן, על 20 דקות.
לגזור גבעולים וודי דק קוצצים פטריות.
מניחים קישואים, בצל, שום ופלפל jalapeno למעבד מזון ולעבד עד שהירקות הם כמעט משחה; מעבירים לקערה ומערבבים פטריות שיטאקה, ביצה, רוטב סויה, זנגביל, קורנפלור ורוטב הויסין. מקפלים כרוב מגורר לתוך המילוי.
חום 2 כפות שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני. משולשי טופו טופו יבש עם מגבות נייר ומטגנים במחבת בשמן החם עד השחמה מכל הצדדים למעט צד צר 1 למילוי, 2 עד 3 דקות זמן טיגון לכל צד.
הסר משולשי טופו ולתת מגניב עד שאתה יכול להתמודד איתם.
עם סכין חיתוך חדה, לחתוך חריץ לתוך הצד הלא רצוי של משולש טופו; לגרוף את מרכז הטופו עם כפית אשכולית, עוזב את הקירות של המשולש על 1/4 אינץ ' עבה. השתמש בכפית כדי למלא כל משולש בנדיבות עם המילוי, נותן תל מלית מתוך חתיכת טופו.
חום שנותר 2 כפות שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני; מקום משולשי טופו, מלית הצדדים למטה, לתוך השמן החם ומטגנים פאן עד קצה המילוי הוא השחמה ומילוי חם להגדיר בפנים, על 5 דקות. הפעל משולשים בצדדים שלהם refry במשך דקה או שתיים בשמן החם כדי לחמם מחדש.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.