תאנה בניחוח אניס ומערבולות תאריך
תאנה בניחוח אניס ומערבולות תאריך יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר מגורען כגון turbinado, חמאה, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: תאנה בניחוח אניס ומערבולות תאריך, מערבולות תאנה ותאריך, ו מערבולות תאנה-תאריך.
הוראות
פירה תאנים ותאריכים עם מים ו 2 כפות סוכר מגורען בבלנדר או מעבד מזון עד כמעט חלקה.
לטאטא יחד קמח, אניס, אבקת אפייה וסודה, ומלח בקערה. הכה יחד חמאה, גבינת שמנת, ונותר 1/2 כוס סוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 3 דקות. מקציפים וניל חלמון עד בשילוב היטב.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
חצי בצק ויוצרים כל חצי לתוך מלבן. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, על 1 שעה.
מרדדים חתיכת בצק 1 בין 2 גיליונות של נייר שעווה לתוך מלבן 9 על ידי 7 אינץ', על 1/3 אינץ ' עבה.
הסר גיליון העליון של נייר שעווה ושחרר חצי תערובת תאנה על ידי כפות על בצק, ואז להפיץ בעדינות בשכבה זוגית, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב הקצוות. החל עם צד ארוך ושימוש נייר שעווה כסיוע, לגלגל את הבצק ג ' לי רול בסגנון יומן.
רול יומן בסוכר גלם מעיל לחלוטין. צור יומן נוסף באותו אופן. יומני צמרמורת, עטוף בנייר שעווה, עד המשרד, לפחות 4 שעות.
חותכים יומנים לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ 'ומסדרים פרוסות בערך 2 אינץ' בנפרד על גיליונות אפייה בחמאה קלות.
אופים בקבוצות באמצע התנור עד הזהב חיוור, 15 עד 17 דקות, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר.
* יומני יכול להיות מקורר עד 3 ימים.* עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות של שעווה או נייר קלף במיכל אטום בטמפרטורת החדר, 1 שבוע.