קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

תאנה בניחוח אניס ומערבולות תאריך

תאנה בניחוח אניס ומערבולות תאריך
תאנה בניחוח אניס ומערבולות תאריך יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר מגורען כגון turbinado, חמאה, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: תאנה בניחוח אניס ומערבולות תאריך, מערבולות תאנה ותאריך, ו מערבולות תאנה-תאריך.

הוראות

1
פירה תאנים ותאריכים עם מים ו 2 כפות סוכר מגורען בבלנדר או מעבד מזון עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
תאריכיםתאריכים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
לטאטא יחד קמח, אניס, אבקת אפייה וסודה, ומלח בקערה. הכה יחד חמאה, גבינת שמנת, ונותר 1/2 כוס סוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 3 דקות. מקציפים וניל חלמון עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
חצי בצק ויוצרים כל חצי לתוך מלבן. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מרדדים חתיכת בצק 1 בין 2 גיליונות של נייר שעווה לתוך מלבן 9 על ידי 7 אינץ', על 1/3 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
6
הסר גיליון העליון של נייר שעווה ושחרר חצי תערובת תאנה על ידי כפות על בצק, ואז להפיץ בעדינות בשכבה זוגית, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב הקצוות. החל עם צד ארוך ושימוש נייר שעווה כסיוע, לגלגל את הבצק ג ' לי רול בסגנון יומן.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
רול יומן בסוכר גלם מעיל לחלוטין. צור יומן נוסף באותו אופן. יומני צמרמורת, עטוף בנייר שעווה, עד המשרד, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
8
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
חותכים יומנים לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ 'ומסדרים פרוסות בערך 2 אינץ' בנפרד על גיליונות אפייה בחמאה קלות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים בקבוצות באמצע התנור עד הזהב חיוור, 15 עד 17 דקות, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
* יומני יכול להיות מקורר עד 3 ימים.* עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות של שעווה או נייר קלף במיכל אטום בטמפרטורת החדר, 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות