קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

תאנה כפרית, סראנו חם וקציצות אגוזי לוז

תאנה כפרית, סראנו חם וקציצות אגוזי לוז
תאנה כפרית, נקניק סראנו וטרטינות אגוזי לוז עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 405 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, זרעי צ'יה טחונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: דבש-אגוזי לוז ברי Tartines, סמוקי פילה עם סראנו-פפאיה סלסן וסראנו-מנטה-כוסברה צ'אטני, ו סלסה דה סראנו רוחו (רוטב סראנו אדום).

הוראות

1
הפוך את הקרום
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2
שלב את תשעת המרכיבים הראשונים במעבד מזון. דופק שלוש פעמים לאוורר.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים את החמאה הקרה ואת הדופק עשר פעמים, עד החמאה היא בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
הוסף 6 כפות של מי קרח ודופק. הבצק לא צריך ליצור כדור. פשוט לחץ על הבצק ולראות אם זה מגיע יחד. אם זה נראה מתפורר, להוסיף עוד כף של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
מעבירים את הבצק על משטח עבודה ולשים אותו כמה פעמים. במהירות ליצור אותו לריבוע 6 אינץ'. אל תתמודדו עם הבצק יותר מדי, ואל תדאגו אם זה לא ריבוע מושלם. לעטוף את הבצק בניילון נצמד, לשטח אותו, ולקרר אותו במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
מחממים התנור ל 191° (190°C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את הבצק מהמקרר. עדיף לעבוד על משטח קר, כגון שיש. אבק פני השטח שלך ואת המערוך שלך עם קצת קמח אורז חום superfine.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חוםקמח אורז חום
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
8
מגלגלים את הבצק למלבן שהוא בערך 7 על ידי 10 אינץ 'ו 1/4 אינץ' עבה. שוב, זה לא חייב להיות מושלם. לעבוד במהירות כך הבצק לא הופך רך מדי. אם הוא נסדק, צבטו אותו בחזרה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מעבירים את הבצק מגולגל לסדין אפייה מרופד בנייר קלף. לקצץ את הקצוות עם חותך עוגה אם תרצה. לצנן את הבצק במשך 20 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר מהתנור ותן לקרום להתקרר בעת הכנת הציפוי (השאר את התנור דולק). אני ממליץ לסדר את הציפוי בעוד הקרום הוא מעט חם, כמו החום מביא את כל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הכן את התוספת
13
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F (180°C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מניחים את אגוזי לוז על תבנית אפייה וקונים אותם במשך 5 עד 7 דקות או עד הזהב והעור מתחיל להשתחרר.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
15
להעביר אותם למגבת מטבח ולשפשף אותם יחד כדי להסיר את עורם.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
16
תן להם להתקרר. קוצצים אותם בגסות.
17
מניחים את גבינת העז בקערה ומערבבים אותה במהירות כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
מורחים על טארט החם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
19
מסדרים את התאנים, בשר חזיר, גרגיר הנחלים, בצל אדום, ואגוזי לוז קלויים על גבינת העז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
לא מגן מקומילא מגן מקומי
אגוזי לוזאגוזי לוז
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
20
טפטוף שמן זית וחומץ בלסמי מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
21
חותכים לריבועים ומגישים מיד.
22
מתוך צלחות קטנות ופינוקים מתוקים: המסע של המשפחה שלי לבישול ללא גלוטן על ידי ארן גויאגה. טקסט ותמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי ארן גויאגה. פורסם על ידי Little, Brown And Company.