תאנה כפרית, סראנו חם וקציצות אגוזי לוז
תאנה כפרית, נקניק סראנו וטרטינות אגוזי לוז עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 405 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, זרעי צ'יה טחונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: דבש-אגוזי לוז ברי Tartines, סמוקי פילה עם סראנו-פפאיה סלסן וסראנו-מנטה-כוסברה צ'אטני, ו סלסה דה סראנו רוחו (רוטב סראנו אדום).
הוראות
שלב את תשעת המרכיבים הראשונים במעבד מזון. דופק שלוש פעמים לאוורר.
מוסיפים את החמאה הקרה ואת הדופק עשר פעמים, עד החמאה היא בגודל של אפונה קטנה.
הוסף 6 כפות של מי קרח ודופק. הבצק לא צריך ליצור כדור. פשוט לחץ על הבצק ולראות אם זה מגיע יחד. אם זה נראה מתפורר, להוסיף עוד כף של מי קרח.
מעבירים את הבצק על משטח עבודה ולשים אותו כמה פעמים. במהירות ליצור אותו לריבוע 6 אינץ'. אל תתמודדו עם הבצק יותר מדי, ואל תדאגו אם זה לא ריבוע מושלם. לעטוף את הבצק בניילון נצמד, לשטח אותו, ולקרר אותו במשך 30 דקות.
מחממים התנור ל 191° (190°C).
הסר את הבצק מהמקרר. עדיף לעבוד על משטח קר, כגון שיש. אבק פני השטח שלך ואת המערוך שלך עם קצת קמח אורז חום superfine.
מגלגלים את הבצק למלבן שהוא בערך 7 על ידי 10 אינץ 'ו 1/4 אינץ' עבה. שוב, זה לא חייב להיות מושלם. לעבוד במהירות כך הבצק לא הופך רך מדי. אם הוא נסדק, צבטו אותו בחזרה.
מעבירים את הבצק מגולגל לסדין אפייה מרופד בנייר קלף. לקצץ את הקצוות עם חותך עוגה אם תרצה. לצנן את הבצק במשך 20 דקות או עד המשרד.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד חום זהוב.
הסר מהתנור ותן לקרום להתקרר בעת הכנת הציפוי (השאר את התנור דולק). אני ממליץ לסדר את הציפוי בעוד הקרום הוא מעט חם, כמו החום מביא את כל הטעמים.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F (180°C).
מניחים את אגוזי לוז על תבנית אפייה וקונים אותם במשך 5 עד 7 דקות או עד הזהב והעור מתחיל להשתחרר.
להעביר אותם למגבת מטבח ולשפשף אותם יחד כדי להסיר את עורם.
תן להם להתקרר. קוצצים אותם בגסות.
מניחים את גבינת העז בקערה ומערבבים אותה במהירות כדי לשחרר אותו.
מסדרים את התאנים, בשר חזיר, גרגיר הנחלים, בצל אדום, ואגוזי לוז קלויים על גבינת העז.
טפטוף שמן זית וחומץ בלסמי מעל.
חותכים לריבועים ומגישים מיד.
מתוך צלחות קטנות ופינוקים מתוקים: המסע של המשפחה שלי לבישול ללא גלוטן על ידי ארן גויאגה. טקסט ותמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי ארן גויאגה. פורסם על ידי Little, Brown And Company.