תאנים אפויות עם Grand Marnier וקצפת
תאנים אפויות עם Grand Marnier וקצפת עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 284 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, גרנד מרנייה, סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה, קאפקייקס קמח תירס עם טעם כתום וקצפת גרנד מרנייה, ו עוגת דלעת הדרים עם קרם גרנד מרנייה (מתכונים דומים).
הוראות
זין התחתון של כל תאנה כמה פעמים ולעמוד תאנים בחמאה 9-10 אינץ צלחת גראטן flameproof או מחבת ovenproof.
מפזרים תאנים עם 1/3 כוס סוכר, ולאחר מכן להוסיף מים לצלחת.
אופים תאנים באמצע התנור, מתבלים פעמיים במיצי פאן, עד למכרז, כ -30 דקות.
העברת צלחת stovetop, ולאחר מכן להוסיף 1/4 כוס Grand Marnier ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני.
הסר מהחום ולהצית בזהירות מיצי פאן. לאחר שהלהבות שוככות, מיצים צריכים להיות סירופ. אם מיצי פאן הם דקים מדי, להעביר תאנים לקערת הגשה רדודה, ולאחר מכן להרתיח מיצים עד סירופ מעט מעובה, 3 עד 5 דקות, ויוצקים מעל תאנים.
Beat שמנת עם הנותרים 2 כפות סוכר כף ליקר באמצעות מיקסר חשמלי עד שהוא מחזיק פסגות רכות.
מגישים תאנים, חמות או בטמפרטורת החדר, עם סירופ ושמנת.