קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תאנים מטוגנות וצלפים פיקולו פריטו עם עדשים פריכות

תאנים מטוגנות וצלפים פיקולו פריטו עם עדשים פריכות
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך פלפל סדוק טרי, אבקת בצל, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. , שהוא מוצק. נסו תאנים מטוגנות וצלפים עם עדשים פריכים, עדשים אדומות מתובלות עם צלפים ודומדמניות, ו Pollo fritto per Chanukà (עוף מטוגן חנוכה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העדשים הפריכים: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את העדשים מבושל לתוך קערה בינונית ולזרוק אותם עם שמן, אבקת שום, אבקת בצל, וקמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
עדשים מבושלותעדשים מבושלות
אבקת שוםאבקת שום
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
פרשו אותם קרוב ככל האפשר לשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מניחים אותם בתנור המחומם ולתת להם לצלות 25 עד 30 דקות, רועד ומערבבים אותם כל 8 או 10 דקות כדי להבטיח אפילו בישול.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
תן להם לקבל השחמה די פריך, אבל לא נשרף. השתמש בשיקול דעתך על זמן בישול מוחלט.
1
חום 2 עד 3 אינץ ' של שמן בוטנים בסיר כבד גדול מעל חום בינוני עד הטמפרטורה מגיעה 365 מעלות F על מדחום ממתקים. בינתיים, יוצקים חלב חמאה לתוך קערה רדודה רחבה; מוסיפים קמצוץ של מלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
שמן בוטניםשמן בוטנים
ממתקיםממתקים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
קערהקערה
סירסיר
2
מערבבים קמח וסולת בקערה רדודה רחבה נפרדת; מוסיפים קמצוץ של פלפל שחור ומניחים בצד. קו 1 תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף ועוד עם מגבות נייר ומניחים בצד. השתמש בכפית מחוררת לטבול טריזי תאנה לתוך החמאה, ולאחר מכן להעביר את התאנה הרטובה לתערובת הקמח. אל תתנו לכפית לגעת בקמח. באמצעות רק יד אחת לגלגל את הקצוות תאנה בתערובת הקמח; ציפוי זה על כל הצדדים. באמצעות אותה יד להרים את התאנה מצופה בפירורי לחם, הקשה עליו על קצה הקערה כדי להסיר עודף קמח; להעביר את הקלף מצופה גיליון אפייה. שים לב שתהיה לך יד אחת נקייה. בצע את הליך פירורי לחם זה, שמירה על יד אחת נקייה לאורך כל הדרך, עד כל התאנים הם בפירורי לחם. עבודה עם רק כמה בכל פעם, מטגנים את התאנים בפירורי לחם בשמן החם מבלי להצטופף. מטגנים ללא הפרעה, עד שקרום זהוב חיוור קובע, על 2 דקות. באמצעות מלקחיים, בעדינות להפוך כל חתיכות כי אחרת לא חום על החלק העליון, אבל לא להפריע להם יותר מדי כמו breading הפריך הוא שביר. לאחר הזהב, להרים את החלקים עם מלקחיים או רשת skimmer, לתת את טפטוף השמן בחזרה למחבת לרגע, ולאחר מכן להגדיר בעדינות על מגבת נייר מצופה גיליון אפייה לנקז. חזור עם התאנים שנותרו.בעוד השמן הוא עדיין מקום חם את הצלפים לתוך מסננת רשת ארוכה, חום הוכחה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
חלב-חמאהחלב-חמאה
סולתסולת
צלפיםצלפים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
תאניםתאנים
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
כף מחוררתכף מחוררת
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
SkimmerSkimmer
מסננתמסננת
מלקחייםמלקחיים
קערהקערה
מחבתמחבת
3
מניחים את המסננת בשמן דואג כי צלפים שקועים במלואם, אבל ידית מסננת תלויה מעל קצה המחבת ויושבת בבטחה על משלה.
מרכיבים שתצטרך
צלפיםצלפים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבתמחבת
4
תן צלפים להיות די פריך, על 2 דקות. לאחר מכן, באמצעות כפפת תנור במידת הצורך, להרים את המסננת כדי לתת את השמן לטפטף, ולאחר מכן לזרוק את צלפים מטוגנים על מגבת נייר מצופה גיליון אפייה עם figs.To מגישים: לפזר את העדשים הפריכים על צלחת הגשה, העליון עם תאנים וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
צלפיםצלפים
תאניםתאנים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
כפפת תנורכפפת תנור
מסננתמסננת
5
מגישים communally עם מזלגות ומפיות, בעוד עדיין חם.כמו זה: כמו טעינה...