תאריך דביק & פודינג ג'ינג'ר
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? דביק תאריך & פודינג ג'ינג'ר יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 40 אוהדים. לך לחנות ותביא ביצים, תאריכי מדג'ול, סוכר מוסקובדו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: פודינג תאריך דביק, דביק תאריך & פודינג צימוקים, ו פודינג טופי עם תאריך דביק.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
גריז קל צלחת אפייה סגלגלה סגלגלה סגלגלה 28 x 20cm עמוקה. להטות את התאריכים לתוך מחבת, לשפוך על החלב ולהביא עד נקודה רותח.
הסר מהחום, להוסיף את תמצית וניל ביקרבונט של סודה, ואז לעזוב לצד אחד. מנפים את הקמח וג ' ינג ' ר לקערה, ולאחר מכן מוסיפים את הסוכר, החמאה והביצים. הכה עם מקציף חשמלי במשך כ 5 דקות. מקפלים בתערובת התאריך וג ' ינג ' ר גזע, ואז לשפוך לתוך צלחת האפייה.
עבור הרוטב, מפזרים את הסוכר על הבלילה פודינג, ואז לטפטף עם סירופ.
יוצקים 250 מ " ל מים רותחים מעל (לא מערבבים), ואז אופים עבור 40-45 דקות עד הפודינג הוא מוצק למגע.
מגישים כפיות של פודינג עם מנה נדיבה של רוטב סירופ מתחתית המנה. נהדר עם גלידת וניל או לשפוך שמנת.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג פודינג עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "