קושיקשה
מוכן ב5 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

תאריכים מסוכרים

תאריכים מסוכרים
תאריכים מסוכרים נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו טרטר, סוכר, מי ורדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו תאריכים מסוכרים, סלט ברי מוקצף עם תאריכים ואגוזי מלך מסוכרים, ו פודינג טופי דביק עם תאריכים וג'ינג'ר מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. זרוק את הפיסטוקים לתוך מים רותחים מספיק כדי לכסות אותם על ידי 1 אינץ ' ומרתיחים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לנקז את האגוזים בבת אחת להחליק של עורם בזמן שהם עדיין חמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
מורחים את הפיסטוקים בתבנית אפייה רדודה, והופכים מדי פעם, מרימים אותם על המתלה האמצעי של התנור במשך 8-10 דקות, עד ריחני ומשחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
שלב את הפיסטוקים ו 3/4 כוסות של הסוכר בבלנדר חשמלי להתמזג במהירות גבוהה במשך 30 שניות. כבה את המכונה, לגרד את הצדדים של צנצנת בלנדר עם מרית גומי להתמזג שוב, עד האגוזים הם ריסקו. עם גב כף, לשפשף את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את מי הוורדים ומכים במרץ עד שנוצר משחה.עם סכין קטנה וחדה, לחתוך חריץ באורך 1 אינץ ' וחצי עמוק לתוך כל תאריך. דברים חצי כפית מעוגלת של הדבק פיסטוק לכל תאריך. צבטו את הקצוות סגורים תוך כדי עבודה כדי לצרף את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מערבבים את המים, את הנותרים 3 כוסות סוכר ואת הקרם של טרטר בסיר קטן ערבוב כל הזמן, להביא אותו לרתיחה על חום בינוני. להעלות את הטמפרטורה גבוהה ומבשלים בזריזות, חשוף וללא הפרעה, עד הסירופ מגיע לטמפרטורה של 230 מעלות F. על מדחום ממתקים, או עד כמה טיפות של הסירופ מנופחים לתוך מי קרח מיד יוצר חוטים גסים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים את הסוכר לקשט בקערה קטנה להניח כמה רצועות נייר קלף ליד הקערה. לשפד תאריך על שיפוד ולטבול אותו בסירופ.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לקשטסוכר לקשט
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
תן עודף לטפטף ובחזרה למחבת הרוטב, ואז עובד במהירות לטבול את התאריך החם מאוד לתוך הסוכר כדי ליצור קליפה ממתקים. העבר את התאריך לקלף כדי להתקרר, ולהמשיך עם תאריכים נוספים.אם הסירופ מתחיל להיות דביק מדי לעבוד עם להחזיר אותו לתנור ולהביא אותו בחזרה 230 מעלות F. להמשיך לעבוד עד שכל התאריכים הם מסוכרים.ברגע שהם התקררו תן להם לשבת, מכוסה קלות במשך 24 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תאריכיםתאריכים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה