תאריכים מסוכרים
תאריכים מסוכרים נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו טרטר, סוכר, מי ורדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו תאריכים מסוכרים, סלט ברי מוקצף עם תאריכים ואגוזי מלך מסוכרים, ו פודינג טופי דביק עם תאריכים וג'ינג'ר מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. זרוק את הפיסטוקים לתוך מים רותחים מספיק כדי לכסות אותם על ידי 1 אינץ ' ומרתיחים במשך 2 דקות.
לנקז את האגוזים בבת אחת להחליק של עורם בזמן שהם עדיין חמים.
מורחים את הפיסטוקים בתבנית אפייה רדודה, והופכים מדי פעם, מרימים אותם על המתלה האמצעי של התנור במשך 8-10 דקות, עד ריחני ומשחימים קלות.
שלב את הפיסטוקים ו 3/4 כוסות של הסוכר בבלנדר חשמלי להתמזג במהירות גבוהה במשך 30 שניות. כבה את המכונה, לגרד את הצדדים של צנצנת בלנדר עם מרית גומי להתמזג שוב, עד האגוזים הם ריסקו. עם גב כף, לשפשף את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה.
מוסיפים את מי הוורדים ומכים במרץ עד שנוצר משחה.עם סכין קטנה וחדה, לחתוך חריץ באורך 1 אינץ ' וחצי עמוק לתוך כל תאריך. דברים חצי כפית מעוגלת של הדבק פיסטוק לכל תאריך. צבטו את הקצוות סגורים תוך כדי עבודה כדי לצרף את המילוי.
מערבבים את המים, את הנותרים 3 כוסות סוכר ואת הקרם של טרטר בסיר קטן ערבוב כל הזמן, להביא אותו לרתיחה על חום בינוני. להעלות את הטמפרטורה גבוהה ומבשלים בזריזות, חשוף וללא הפרעה, עד הסירופ מגיע לטמפרטורה של 230 מעלות F. על מדחום ממתקים, או עד כמה טיפות של הסירופ מנופחים לתוך מי קרח מיד יוצר חוטים גסים.
מניחים את הסוכר לקשט בקערה קטנה להניח כמה רצועות נייר קלף ליד הקערה. לשפד תאריך על שיפוד ולטבול אותו בסירופ.
תן עודף לטפטף ובחזרה למחבת הרוטב, ואז עובד במהירות לטבול את התאריך החם מאוד לתוך הסוכר כדי ליצור קליפה ממתקים. העבר את התאריך לקלף כדי להתקרר, ולהמשיך עם תאריכים נוספים.אם הסירופ מתחיל להיות דביק מדי לעבוד עם להחזיר אותו לתנור ולהביא אותו בחזרה 230 מעלות F. להמשיך לעבוד עד שכל התאריכים הם מסוכרים.ברגע שהם התקררו תן להם לשבת, מכוסה קלות במשך 24 שעות לפני ההגשה.