תבלין בצל מתוק ומתובל
תבלין בצל מתוק ומתובל נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם פתיתי פלפל, חרדל חום, נקניקיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו להתענג על הקיץ: מתוק ותבלינים תירס, עגבניות מתובלות-תבלין בצל, ו תבלין בצל אדום מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את הבצל, לחתוך לחצי לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים את הבצל ואת שמן הירקות לסיר גדול, על חום בינוני-נמוך, ולטגן עד רך. מערבבים את הפלפל השחור, פתיתי פלפל אדום כתוש, שום וסוכר חום עד incorporated.
הוסף חצי בירה שחורה ולתת להפחית עד מתחיל להיות עבה. מערבבים את הבירה השורש הנותרים וממשיכים להפחית עד הנוזל הוא התאדה כמעט לחלוטין.
מגישים על גבי באיכות טובה, נקניקיות מארז טבעי עם חרדל חום טוב קצת מיונז, לפי הטעם.