תבלין ושום-בשר בקר מצופה בטנדרלוין עם פלפל אדום וצהוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עשבי תיבול ושום בשר בקר מצופה בטנדרלוין עם פלפל אדום וצהוב להתענג. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 670 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לך לחנות ותביא פילה בקר, שמן זית, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סטייק טנדרלואין בשומשום עם אננס, מנגו ופלפל אדום, בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, ו סנאפר מצופה תפוח אדמה ועשב עם סלסה פלפל צהוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 °F. לשפשף 1 כף שמן על כל חתיכת בשר.
חום 2 מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים 1 חתיכת בשר לכל אחד; חום מכל הצדדים, על 5 דקות.
מניחים חתיכות בשר במחבת צלייה גדולה.
מערבבים 6 כפות שמן, שום, 2 כפות טימין ו 2 כפות רוזמרין בקערה קטנה. המעיל העליון ואת הצדדים של חתיכות בשר עם חרדל, ואז עם תערובת עשבי תיבול. צלוי עד מדחום בשר מוכנס למרכז של רשם בשר 125 °F עבור בינוני-נדיר, על 45 דקות.
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כף כל טימין רוזמרין ומגישים עם פלפל להתענג.