קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

תבלין ושום קלוי הליבוט עם רטטוי אפוי בתנור

תבלין ושום קלוי הליבוט עם רטטוי אפוי בתנור
עשבי תיבול ושום קלוי הליבוט עם רטטוי אפוי בתנור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 819 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, צ'רביל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית נסו תנור שום ועשב מטוגן הליבוט, תנור שום ועשב-הליבוט מטוגן, ו עוף אפוי בתנור עם רוטב שמן זית ופטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת כל פילה עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל, לדלות, צד העור למטה בתערובת עשב / לחם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
2
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הפילה, הקרום בצד למטה ו לטגן עד חום זהוב קל, על 3 עד 4 דקות. להפחית את החום בינוני, להפוך את הפילה מעל ולהמשיך לבשל עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
דגיםדגים
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F. בתבשיל בינוני, לעשות שכבה של בצל, טפטוף עם כמה כפות שמן זית, העונה עם מלח ופלפל ומפזרים עם כמה עשבי תיבול. חזור עם שאר הירקות. מכסים ואופים בתנור במשך 1 עד 1 1/2 שעות, לוחצים על הירקות מדי פעם, עד שהירקות רכים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה

מרכיבים

3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים2קרום: פירורי קרקר גרהםצ'רביל קצוץצ'רביל קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםעירית קצוצהעירית קצוצה1כף. חומץ ביין אדוםחציל, פרוס 1/2 אינץ ' עבהחציל, פרוס 1/2 אינץ ' עבה4חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםפטרוזיליה טרייה, לקישוטפטרוזיליה טרייה, לקישוט4ציפורןשום קצוץשום קצוץ6ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק680פלפל האבנרופילה הליבוטפילה הליבוט1גבינת פרמזן מגוררתגרידת לימון קצוץגרידת לימון קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה5עגבניות שזיף, cored וחותכים לפרוסות עבות 1-inchעגבניות שזיף, cored וחותכים לפרוסות עבות 1-inch2פלפלים אדומים, זורעים וחותכים לשמוניםפלפלים אדומים, זורעים וחותכים לשמונים2largesבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק4חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםמלח ופלפלמלח ופלפל4חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםטרגון קצוץטרגון קצוץ2פלפלים צהובים, זורעים וחותכים לשמוניםפלפלים צהובים, זורעים וחותכים לשמונים2קישואים, פרוס 1/2 אינץ עבהקישואים, פרוס 1/2 אינץ עבה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כל, קצוץ דק, טימין טרי, רוזמרין, פטרוזיליה, בשילוב בקערהכל, קצוץ דק, טימין טרי, רוזמרין, פטרוזיליה, בשילוב בקערה

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות שאטו לה גרנג ' קלינט בורדו Superiore. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
מטרתנו בכל שנה היא ליצור יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שאנחנו יכולים לעשות עם הטרואר שלנו.