תבלין פירות יבשים
תבלין פירות יבשים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. תבלין זה יש 251 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו באגט, תפוזים, חוטי זעפרן, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו תבלין פירות יבשים, עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, ו טיפול תבלין (מתכונים דומים).
הוראות
השתמש מקלף ירקות כדי להסיר רצועות של גרידה מ 1 כתום. מביאים סיר קטן של מים לרתיחה.
מוסיפים את ההתלהבות ומרתיחים במשך 2 דקות.
מסננת מסננת, ואז מיד לשטוף מתחת למים קרים עד מגניב.
חותכים את החתך לאורך לתוך רסיסים בסדר.
לסחוט את המיץ של תפוז מקונן לתוך סיר קטן. מביאים לרתיחה, ואז מערבבים את משמשים, תאריכים, ותאנים.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
לסחוט את המיץ מן התפוז הנותר. במחבת עמוקה, מחממים את הדבש על חום בינוני עד קרמל חיוור בצבע.
מוסיפים את מיץ התפוזים, מערבבים היטב, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את תערובת פירות יבשים ומבשלים במשך 5-6 דקות.
מוסיפים את הכמון, זעפרן, חומץ, גרידה כתומה.
מערבבים היטב ומעבירים לקערה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם טוסטים.