תבלין תירס חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טעם תירס חריף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 672 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו בצל, קטשופ, רוטב חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סטייקים עם תבלין תירס חריף וגבינת על וסוכריות בצל ירוק, טעם דובדבן חריף, ו רוטב חמוציות חריף.
הוראות
ציוד מיוחד: 8 עד 10 שיפודי עץ (עבור נקניק בגריל)
מחממים גריל לגובה בינוני.
מברישים את התירס עם 1 כף שמן זית ומפזרים עם הכמון, ומלח ופלפל לפי הטעם. גריל עד זהב קלוי מכל הצדדים, 5 עד 8 דקות, מפנה לפי הצורך.
שלב את הנותרים 2 כפות שמן, פלפל פיקנטה מתוק, בצל, gherkins, פטרוזיליה, חלפיניו וסוכר בקערה גדולה ועונה עם מלח ופלפל. חותכים את הגרעינים תירס את הקורים ולזרוק עם התענג. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות.
משרים 8 עד 10 שיפודי עץ במים במשך כ 20 דקות.
מחממים גריל בינוני ומברישים עם השמן. להשחיל את הנקניק על שיפודים, משאיר מקום בין כל חתיכה. גריל עד פריך מעט, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מערבבים את הקטשופ, חרדל ורוטב חם בקערה.