תבנית ג'לטין חג
תבנית ג'לטין חג דורשת כשעתיים מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 192 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. תמורת 37 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מיונז, ג'לטין ליים, גבינת שמנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמזנון מאוד זול. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 יאמרו שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . מתכונים דומים: עוגיות חג , נוג ביצת חג ורוטב לנקניקיות חג .
הוראות
מסננים את האננס, שומרים מיץ. בקערה, ממיסים ג'לטין ליים ב-1 כוס מים רותחים.
שלבו את מיץ האננס, מיץ הלימון ומספיק מים קרים כדי למדוד 1 כוס; להוסיף לג'לטין מומס.
חותכים פרוסות אננס לשניים; מסדרים בתחתית תבנית טבעת של 12 כוסות מצופה בתרסיס בישול.
יוצקים כמות קטנה של ג'לטין ליים על האננס; מקררים עד להתייצבות.
מוסיפים ג'לטין ליים שנותר; מקררים עד להתייצבות. בקערה קטנה, ממיסים ג'לטין לימון ב-1 כוס מים רותחים. מקררים עד להתייצבות חלקית. מקציפים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
בקערה קטנה נוספת טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת תפוחה. מערבבים פנימה את המיונז. מקפלים פנימה ג'לטין מוקצף; יוצקים מעל שכבת ליים. מקררים עד להתייצבות.
ממיסים ג'לטין פטל במים הרותחים שנותרו. פורסים בננות; מניחים מעל שכבת הלימון. מזלפים בזהירות את ג'לטין הפטל על הבננות. מקררים עד להתייצבות או למשך הלילה.