תבשיל אוסובוקו עם פולנטה חריפה
תבשיל אוסובוקו עם פולנטה מתובלת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 794 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות אם יש לכם גזר, עגבניות משומר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. נסו כבש אוסובוקו עם פולנטה שמנת, חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה, ו אוסובוקו. (מתכונים דומים).
הוראות
שים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן. מתבלים את בשר התבשיל במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעלים בקמח, מנערים כל עודף.
מוסיף את בשר התבשיל למחבת וחום מכל הצדדים, על 8 דקות.
הסר את הבשר מן המחבת ולהניח בצד על צלחת.
יוצקים את מרק העוף או מלאי לתוך המחבת כדי deglaze לגרד את כל החלקים החומים על הקרקעית. כבה את החימום ותן לו לשבת.
לשרוול של תנור איטי 5 ליטר להוסיף חצי קצוץ הירקות ו נסטלה חצי הבשר על גבי.
מוסיפים את הירקות הנותרים, בשר שנותר, עגבניות, שום, מרק מן המחבת, ואת הקורנית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות.
כ 5 דקות לפני התבשיל מוכן, לעשות את פולנטה על פי הוראות החבילה.
מוסיפים קמצוץ מלח ופתיתי הפלפל האדומים למים לפני הוספת הפולנטה. לאחר הפולנטה מעובה להסיר מן החום, מערבבים את הגבינה והחמאה לטאטא עד חלקה.
כדי לשרת, לשים כפית גדולה של פולנטה על כל צלחת. למעלה עם חלק מהנזיד ומקשטים עם כמה עלי טימין טריים, אם תרצה, (להזמין 1/2 כוסות של התבשיל עבור עגול 2 מתכון Oso Buco Calzones)