קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל אורז מקסיקני

תבשיל אורז מקסיקני
תבשיל אורז מקסיקני נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . לך לחנות ותביא רוטב עגבניות, תערובת גבינה מקסיקנית, צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו תבשיל אורז מקסיקני, תבשיל אורז מקסיקני, ו תבשיל אורז מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא אורז 2 כוסות מים לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מערבבים שעועית צ ' ילי, רוטב עגבניות, ומים 3/4 כוס דרך האורז מבושל; להביא לרתוח על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
שעועית צ ' ילישעועית צ ' ילי
אורז מבושלאורז מבושל
מיםמים
4
יוצקים תערובת אורז לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מורחים שמנת חמוצה על תערובת האורז.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מורחיםמורחים
אורזאורז
6
מפזרים שבבי תירס כתוש על שכבת שמנת חמוצה; העליון עם תערובת גבינה מקסיקנית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מקסיקניתגבינה מקסיקנית
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך והגבינה נמסה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."