קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

תבשיל אטריות טונה

תבשיל אטריות טונה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם אפונה, קמח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל אטריות טונה, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל טונה עם אטריות 2.0.

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
3
ניקוז.
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
6
מוסיפים בצל וגזר; מבשלים 6 דקות או עד שהגזר כמעט רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
מפזרים קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה מערבבים בחלב; לבשל 5 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד עבה מעט. מערבבים גבינת שמנת, חרדל, מלח ופלפל; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו גבינת מונטריי ג'ק פרוסה דק1/2 קילו גבינת מונטריי ג'ק פרוסה דק
16 (6 אינץ') שיפודים16 (6 אינץ') שיפודים
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
8
הסר מחבת מהחום. מערבבים אטריות, אפונה, 1/4 כוס Parmigiano-גבינת רג ' יאנו, וטונה. תערובת כפית לתוך מטאטא רדוד-בטוח 2 ליטר צלחת אפייה מצופה ספריי בישול; העליון עם הנותרים 1/4 כוס פרמזן-רג ' יאנו גבינה. צלייה 3 דקות או עד זהב תוסס.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
9
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.