תבשיל אטריות טונה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם אפונה, קמח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל אטריות טונה, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל טונה עם אטריות 2.0.
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל וגזר; מבשלים 6 דקות או עד שהגזר כמעט רך, ערבוב מדי פעם.
מפזרים קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה מערבבים בחלב; לבשל 5 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד עבה מעט. מערבבים גבינת שמנת, חרדל, מלח ופלפל; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
הסר מחבת מהחום. מערבבים אטריות, אפונה, 1/4 כוס Parmigiano-גבינת רג ' יאנו, וטונה. תערובת כפית לתוך מטאטא רדוד-בטוח 2 ליטר צלחת אפייה מצופה ספריי בישול; העליון עם הנותרים 1/4 כוס פרמזן-רג ' יאנו גבינה. צלייה 3 דקות או עד זהב תוסס.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.