תבשיל אטריות טונה
תבשיל טונה עם אטריות יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 530 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן צמחי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל טונה עם אטריות 2.0, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 375°f. חמאה צלחת אפייה 2 ליטר רדודה.
מבשלים בצל ב 1 1/2 כפות חמאה עם קמצוץ של מלח במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף פטריות, ואז sauté, ערבוב מדי פעם, עד פטריות להתחיל לתת את הנוזל, על 2 דקות.
מוסיפים רוטב סויה וממשיכים לטגן פטריות, ערבוב, עד פטריות נוזליות לפלוט הוא התאדה.
מוסיפים שרי ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד התאדה.
להמיס 3 כפות הנותרים חמאה בסיר כבד 2-3 ליטר מעל חום נמוך בינוני לטאטא בקמח, ואז לבשל רביכה, לטאטא, 3 דקות.
מוסיפים מרק בזרם, מקציפים, ומביאים לרתיחה, מקציפים.
להקציף בחלב ורוטב מבשלים, לטאטא מדי פעם, 5 דקות. מערבבים בתערובת פטריות, מיץ לימון ומלח. פתית טונה לתוך רוטב ומערבבים בעדינות. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מבשלים אטריות בסיר 5-6 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מסננים אטריות במסננת וחוזרים לסיר.
מוסיפים רוטב ומערבבים בעדינות לשלב.
העברת תערובת לתבנית אפייה, מתפשטת באופן שווה.
לזרוק יחד פירורי לחם וגבינה בקערה.
טפטוף עם שמן לזרוק שוב, ואז מפזרים באופן שווה על תבשיל.
אופים עד ציפוי הוא פריך ורוטב מבעבע, 20 עד 30 דקות.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה