תבשיל אטריות טונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל אטריות טונה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך , מרק עוף, צ'דר ישן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל טונה עם אטריות 2.0, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה.
הוראות
מחממים שמן וחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים ואת מטוגנים במשך כמה דקות, עד רך.
מוסיף את הפטריות וקצת מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם נותנים את הנוזל שלהם.
מוסיפים את השרי ומבשלים עד שרוב הנוזל מתבשל.3
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהפטריות מצופות היטב (זה יעזור למנוע גושים); מוסיפים את המניה והחלב ומערבבים (או מקציפים) עד שהוא מבעבע, ולאחר מכן ברגע שהוא מבשל במשך דקה שלמה, כדי להגיע לפוטנציאל העיבוי המלא של הקמח.4מזמן, לבשל את האטריות בסיר גדול של מים.
מסננים אותם ומכניסים אותם לתחתית תבנית האפייה. מערבבים את הטונה לתוך רוטב פטריות ושופכים אותו overtop.5toss יחד (או דופק במעבד המזון) פירורי לחם וגבינות ומפזרים אותם באופן שווה על גבי.