קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

תבשיל אטריות יווניות (Pastitsio)

תבשיל אטריות יווניות (Pastitsio)
תבשיל אטריות יווני (Pastitsio) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, כוסברה טחונה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תבשיל פסטיטסיו יווני, פסטיטסיו יווני טעים {תבשיל בסגנון}, ו פסטיטסיו יווני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים עד 400 מעלות F. חמאה 9 על 13 אינץ ' אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים את האטריות עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את הבצל, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
8
מוסיפים את הכבש, כמון, כוסברה, קינמון,allspice, 1 כפית מלח ואת שאר 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל דרך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מוסיף את רוטב העגבניות ונענע. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
לרוטב: מבשלים את החלב והשמנת מעל חום בינוני בסיר בינוני עם תחתית כבדה. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
11
מוסיפים את הגבינה ומקציפים עד שהגבינה נמסה והרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
12
הסר את המחבת מהחום ומערבבים ביוגורט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
מוסיפים את רוטב הבשר לפסטה וזורקים היטב עד שהאטריות מצופות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
14
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה. כפית את רוטב הגבינה באופן שווה על גבי ואופים עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות. מגניב במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
15
מפזרים מנטה קצוצה אם משתמשים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)