תבשיל אטריות יווניות (Pastitsio)
תבשיל אטריות יווני (Pastitsio) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, כוסברה טחונה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תבשיל פסטיטסיו יווני, פסטיטסיו יווני טעים {תבשיל בסגנון}, ו פסטיטסיו יווני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים עד 400 מעלות F. חמאה 9 על 13 אינץ ' אפייה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים את האטריות עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 7 עד 9 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם עד רך, על 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות.
מוסיפים את הכבש, כמון, כוסברה, קינמון,allspice, 1 כפית מלח ואת שאר 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל דרך, על 6 דקות.
מוסיף את רוטב העגבניות ונענע. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
לרוטב: מבשלים את החלב והשמנת מעל חום בינוני בסיר בינוני עם תחתית כבדה. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים את הגבינה ומקציפים עד שהגבינה נמסה והרוטב חלק.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים ביוגורט.
מוסיפים את רוטב הבשר לפסטה וזורקים היטב עד שהאטריות מצופות.
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה. כפית את רוטב הגבינה באופן שווה על גבי ואופים עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות. מגניב במשך 10 דקות.
מפזרים מנטה קצוצה אם משתמשים, ומגישים.