קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

תבשיל אטריות צ'יזבורגר

תבשיל אטריות צ'יזבורגר
מתכונים דומים: תבשיל צ'יזבורגר, תבשיל צ'יזבורגר, ו תבשיל צ'יזבורגר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לטגן את בשר בקר הקרקע במשך 5 דקות, או עד השחמה; לנקז עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הכן את הספגטי על פי הוראות החבילה; לנקז מים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
מיםמים
4
בתוך תבשיל 2 ליטר, לשלב את בשר משחי, ספגטי מבושל, עגבניות, תערובת מרק בצל, שמנת חמוצה, בזיליקום, אבקת שום ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושלספגטי מבושל
מלח ופלפלמלח ופלפל
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
אבקת שוםאבקת שום
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
בקרבקר
5
מערבבים יחד היטב.
6
כיסוי צלחת ואופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. למעלה עם הגבינה ואופים, חשוף, במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור