תבשיל איטי חריף עם תפוחי אדמה ופלפלים מתוקים
תנור איטי חריף חזה עם תפוחי אדמה ופלפלים מתוקים הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 543 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, פלפל סדוק, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות נסו סיר בישול איטי חמוץ מתוק, בישול איטי מתוק & חמוץ בשר בקר בריסקט, ו סיר איטי של בשר בקר מתוק ומתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה עד מנצנץ. חזה בקר העונה עם מלח ופלפל וחום משני הצדדים.
העברת בריסקט לבישול איטי ולהוסיף מרכיבים שנותרו. העונה עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור. מבשלים על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 10 שעות או עד מכרז.
הסר בריסקט מ בישול איטי ולתת מנוחה במשך 5 דקות. חתוך כנגד התבואה.
מניחים על מגש יחד עם ירקות. רוטב כפית על גבי או מקום בסירת רוטב לעבור לצד.