תבשיל איטלקי
תבשיל איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אם יש לכם בצל, מלח, מרק עגבניות מרוכז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אבטיח-אפרסק כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 44%. ציון זה מוצק. נסו תבשיל איטלקי, תבשיל פסטה איטלקי, ו תבשיל ציידים איטלקי עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת מבשלים את הנקניקיה עד שהיא כבר לא ורודה; מסננים.
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, תיבול איטלקי, בזיליקום, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 5 דקות או עד שהירקות פריכים-רכים. מערבבים פנימה את המים, העגבניות והמרק; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה את האורז; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד שהם רכים.