תבשיל איטלקי מניקוטי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו פטריות, פסטה ריגטוני, פפרוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . נסו מניקוטי עם נקניק איטלקי, מניקוטי עם נקניק איטלקי ורוטב גבינת שמנת, ו עוף איטלקי מתובל Suasage, תרד וקרפ מניקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
יוצקים ריגטוני, ומבשלים עד אל דנטה, על 8 עד 10 דקות.
מסננים, ומניחים פסטה בצד.
בינתיים, בשר בקר טחון חום ונקניק איטלקי במחבת גדולה מעל חום בינוני. עם כף מחורצת, להסיר בשר ונקניק לתבנית אפייה. מערבבים פטריות, רוטב ספגטי, ופסטה מבושלת לתבנית האפייה.
מפזרים גבינה ופפרוני מעל.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה חומה ותוססת, כ -20 דקות.