קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

תבשיל איטלקי מניקוטי

תבשיל איטלקי מניקוטי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו פטריות, פסטה ריגטוני, פפרוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . נסו מניקוטי עם נקניק איטלקי, מניקוטי עם נקניק איטלקי ורוטב גבינת שמנת, ו עוף איטלקי מתובל Suasage, תרד וקרפ מניקוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
יוצקים ריגטוני, ומבשלים עד אל דנטה, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
4
מסננים, ומניחים פסטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
5
בינתיים, בשר בקר טחון חום ונקניק איטלקי במחבת גדולה מעל חום בינוני. עם כף מחורצת, להסיר בשר ונקניק לתבנית אפייה. מערבבים פטריות, רוטב ספגטי, ופסטה מבושלת לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
רוטב פסטהרוטב פסטה
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
בשר טחוןבשר טחון
פטריותפטריות
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מפזרים גבינה ופפרוני מעל.
מרכיבים שתצטרך
פפרוניפפרוני
גבינהגבינה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה חומה ותוססת, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור