תבשיל אירי
תבשיל אירי נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך פלפל, שמן זית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, ו תבשיל אירי.
הוראות
מחממים שמן על חום בינוני בתוך סיר גדול או תנור הולנדי.
מוסיפים חתיכות כבש ומבשלים, ערבוב בעדינות, עד להשחמה שווה. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הבצל, הגזר והגזר הלבן ומבשלים בעדינות לצד הבשר לכמה דקות. מערבבים במים. מכסים ומביאים לרתיחה לפני הפיכת החום עד נמוך. מבשלים במשך 1 שעה או יותר, בהתאם לחתוך של בשר השתמשת ואם זה עדין רך.
מערבבים בתפוחי אדמה, ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, לפני הוספת כרישה ורוזמרין. המשך להתבשל חשופה, עד תפוחי אדמה הם מכרז אבל עדיין שלם.
מגישים חם צנרת בקערות מקושטות בפטרוזיליה טרייה.