תבשיל ארנב במרינדה
תבשיל ארנב במרינדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו תבלין כבישה, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מרהיב. מתכונים דומים: ארנב במרינדה ומבושל, תבשיל ארנב, ו נזיד ארנב אביבי.
הוראות
שים ארנב לתוך קערה עמוקה לכסות בתערובת של חומץ, מים, סוכר, בצל, גזר, 1 כף מלח, תבלינים כבישה, ו 1/4 כפית פלפל. מכסים ומקררים 2 עד 3 ימים כדי להשרות, הפיכת חתיכות לעתים קרובות.
מסננים ארנב; מתח ומרינדה מילואים. ארנב יבש עם נייר סופג. חתיכות מעיל עם תערובת של 1/3 כוס קמח, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מחממים את השומן בתנור הולנדי או בסיר.
מוסיף את הארנב וחום לאט בכל הצדדים.
הוסף 2 כוסות של המרינדה. מכסים ומבשלים לאט כ 45 דקות, או עד הבשר רך.
מערבבים היטב 1/2 את המרינדה השמורה ואת כוס 1/4 של קמח. לאט לאט לשפוך על מחצית התערובת לתוך נוזל בישול, ערבוב כל הזמן. הביאו לרתיחה. בהדרגה להוסיף רק את מה שנדרש של נשאר תערובת עבור עקביות הרצוי. הביאו לרתיחה לאחר כל תוספת. לבסוף, לבשל 3 עד 5 דקות.
יוצקים חלק מהרוטב על הארנב ומגישים רוטב שנותר בסירת רוטב.