תבשיל ארנב עם פטריות
אם יש לכם טימין, ציר עוף, פטריות השריית מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). תבשיל ארנב, נזיד ארנב אביבי, ו תבשיל ארנב ציידים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
פורצ 'יני מיובש במים: להשרות את פטריות פורצ' יני מיובש 2 כוסות מים חמים.
חותכים את הארנב למגיש חתיכות ומלח היטב.
בואו נשב בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. השתמש בכל הארנב במנה זו - אתה יכול לדוג את הצלעות וחלקים אחרים שיש להם מעט או לא בשר עליהם מאוחר יותר; הם יוסיפו טעם חיוני לתבשיל שלך.
צעד אופציונלי עם כבד ארנב: אם אתה הולך לעשות את crème fraiche-כבד מעבה, לרכך את כבד הארנב דק ולהעביר אותו לקערה קטנה. מערבבים במרץ בכ - 1 1/2 כפות קרם פרש או שמנת חמוצה. עכשיו לשים את התערובת לתוך מסננת בסדר meshed מעל קערה ולדחוף אותו דרך עם מרית גומי. שמור במקרר.
צלי שום: מחממים את התנור ל 375 ° F. פורסים את השליש העליון מעל ראשי השום ומטפטפים עליהם את שמן הזית. לעטוף את הראשים באופן רופף רדיד ואופים במשך 45 דקות עד שעה, או עד שיני רך וחום. להפריש להתקרר.
Prep פטריות טריות, קוביות rehydrated פורצ ' יני, לשמור פטריות השריית נוזל: לקצוץ את הקצוות הקשים של גבעולי הפטריות או להשליך או לחסוך למלאי. לקצוץ או לחתוך את הפטריות ולהניח בצד. קוביות פורצ ' יני התייבש.
יוצקים את פורצ ' יני השריית מים למרות מגבת נייר לתוך קערה אחרת. שמור את הנוזל.
מחממים סיר גדול עם תחתית עבה בחום גבוה במשך 1 דקה.
מוסיפים את הפטריות ומנערים את הסיר. ערבוב ברציפות, יבש לטגן את הפטריות עד שהם משחררים את המים שלהם.
תנמיך את החום לגובה בינוני. השתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות פטריות מהחלק התחתון של המחבת. מלח את הפטריות קלות. כאשר נוזל הפטריות הוא בעיקר נעלם, להסיר אותם לקערה.
תוסיף את החמאה לסיר. כאשר החמאה נמסה, להפוך את החום עד בינוני. ללטף את חתיכות הארנב יבש במקום במחבת.
לעבוד בקבוצות אם אתה צריך, לא קהל המחבת. חום את החתיכות היטב מכל הצדדים.
הסר את חתיכות הארנב מן הסיר ולהניח בצד.
Sauté שאלוט: להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את שאלוט לסיר. Sauté עד שאלוט הם נבולים יפה, על 3 דקות. מערבבים מעת לעת.
לסחוט שום קלוי לתוך פטריות השריית נוזל: בעוד שאלוט מבשלים, לסחוט את השום הקלוי לתוך המים השריית פטריות יש לך מתוח, ואז לטאטא את זה יחד.
מוסיפים את היין השרי או הלבן לצלצלים שבסיר. השתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של הסיר.
מוסיפים את תערובת השום הצלוי פטריות ואת המניה ומערבבים לשלב.
מוסיפים טימין, פטריות, ארנב, גזר לבן, מביאים לרתיחה ומבשלים:
מוסיפים את הקורנית, את כל הפטריות, את הארנב ואת הגזר הלבן ומביאים הכל לרתיחה חשופה.
מבשלים בעדינות במשך 90 דקות. אתה רוצה שהבשר יהיה קרוב לנפילה מהעצם. אם אתה רוצה, אתה יכול לדוג את כל חתיכות הארנב ולמשוך את הבשר את העצם-זה עושה את המנה פחות אטרקטיבי, אבל זה יהיה קל יותר לאכול. טעם מלח ממש לפני שאתה מגיש ומוסיף במידת הצורך. מוסיפים את הפטרוזיליה.
הוסף תערובת כבד אם אתה משתמש: אם אתה משתמש בתערובת קרם פרש-כבד כדי לעבות את התבשיל שלך, לכבות את החום. כאשר התבשיל מפסיק לבעבע, להוסיף את התערובת ולתת לו חום דרך במשך דקה לפני ההגשה.
מגישים עם כיכר לחם פריך, סלט ירוק או יין לבן לבבי, ורד יבש או יין אדום בהיר.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירה הראשונה שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. המטוטלת קברנה סוביניון עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Pendulum Cabernet Sauvignon]()
Pendulum Cabernet Sauvignon
#82 Wine Spectator Top 100 of 2018Alluring aromatics of black pepper, charred oak, and dark berries introduce notes of van cherry, red apple, and sweet fresh tobacco on the palate. Medium-bodied and balanced with a supple tannic structure.Pair with grilled meats, vegetables, or simply enjoy by the glass.Blend: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Petite Verdot, 2% Malbec