קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

תבשיל ארנב עם פטריות

תבשיל ארנב עם פטריות
אם יש לכם טימין, ציר עוף, פטריות השריית מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). תבשיל ארנב, נזיד ארנב אביבי, ו תבשיל ארנב ציידים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
פורצ 'יני מיובש במים: להשרות את פטריות פורצ' יני מיובש 2 כוסות מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1
חותכים את הארנב למגיש חתיכות ומלח היטב.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
בואו נשב בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. השתמש בכל הארנב במנה זו - אתה יכול לדוג את הצלעות וחלקים אחרים שיש להם מעט או לא בשר עליהם מאוחר יותר; הם יוסיפו טעם חיוני לתבשיל שלך.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
3
צעד אופציונלי עם כבד ארנב: אם אתה הולך לעשות את crème fraiche-כבד מעבה, לרכך את כבד הארנב דק ולהעביר אותו לקערה קטנה. מערבבים במרץ בכ - 1 1/2 כפות קרם פרש או שמנת חמוצה. עכשיו לשים את התערובת לתוך מסננת בסדר meshed מעל קערה ולדחוף אותו דרך עם מרית גומי. שמור במקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ארנב שלםארנב שלם
כבדכבד
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
צלי שום: מחממים את התנור ל 375 ° F. פורסים את השליש העליון מעל ראשי השום ומטפטפים עליהם את שמן הזית. לעטוף את הראשים באופן רופף רדיד ואופים במשך 45 דקות עד שעה, או עד שיני רך וחום. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
Prep פטריות טריות, קוביות rehydrated פורצ ' יני, לשמור פטריות השריית נוזל: לקצוץ את הקצוות הקשים של גבעולי הפטריות או להשליך או לחסוך למלאי. לקצוץ או לחתוך את הפטריות ולהניח בצד. קוביות פורצ ' יני התייבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
יוצקים את פורצ ' יני השריית מים למרות מגבת נייר לתוך קערה אחרת. שמור את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים סיר גדול עם תחתית עבה בחום גבוה במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפטריות ומנערים את הסיר. ערבוב ברציפות, יבש לטגן את הפטריות עד שהם משחררים את המים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
תנמיך את החום לגובה בינוני. השתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות פטריות מהחלק התחתון של המחבת. מלח את הפטריות קלות. כאשר נוזל הפטריות הוא בעיקר נעלם, להסיר אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
תוסיף את החמאה לסיר. כאשר החמאה נמסה, להפוך את החום עד בינוני. ללטף את חתיכות הארנב יבש במקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לעבוד בקבוצות אם אתה צריך, לא קהל המחבת. חום את החתיכות היטב מכל הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את חתיכות הארנב מן הסיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
Sauté שאלוט: להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את שאלוט לסיר. Sauté עד שאלוט הם נבולים יפה, על 3 דקות. מערבבים מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מפזרים מלח על הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
לסחוט שום קלוי לתוך פטריות השריית נוזל: בעוד שאלוט מבשלים, לסחוט את השום הקלוי לתוך המים השריית פטריות יש לך מתוח, ואז לטאטא את זה יחד.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מוסיפים את היין השרי או הלבן לצלצלים שבסיר. השתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
תן לשרי לרתוח בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
3
מוסיפים את תערובת השום הצלוי פטריות ואת המניה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מוסיפים טימין, פטריות, ארנב, גזר לבן, מביאים לרתיחה ומבשלים: 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
ארנב שלםארנב שלם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את הקורנית, את כל הפטריות, את הארנב ואת הגזר הלבן ומביאים הכל לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
ארנב שלםארנב שלם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מבשלים בעדינות במשך 90 דקות. אתה רוצה שהבשר יהיה קרוב לנפילה מהעצם. אם אתה רוצה, אתה יכול לדוג את כל חתיכות הארנב ולמשוך את הבשר את העצם-זה עושה את המנה פחות אטרקטיבי, אבל זה יהיה קל יותר לאכול. טעם מלח ממש לפני שאתה מגיש ומוסיף במידת הצורך. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
הוסף תערובת כבד אם אתה משתמש: אם אתה משתמש בתערובת קרם פרש-כבד כדי לעבות את התבשיל שלך, לכבות את החום. כאשר התבשיל מפסיק לבעבע, להוסיף את התערובת ולתת לו חום דרך במשך דקה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
כבדכבד
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
8
מגישים עם כיכר לחם פריך, סלט ירוק או יין לבן לבבי, ורד יבש או יין אדום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירה הראשונה שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. המטוטלת קברנה סוביניון עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Pendulum Cabernet Sauvignon
Pendulum Cabernet Sauvignon
#82 Wine Spectator Top 100 of 2018Alluring aromatics of black pepper, charred oak, and dark berries introduce notes of van cherry, red apple, and sweet fresh tobacco on the palate. Medium-bodied and balanced with a supple tannic structure.Pair with grilled meats, vegetables, or simply enjoy by the glass.Blend: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Petite Verdot, 2% Malbec