קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

תבשיל ארנב עם פטריות

תבשיל ארנב עם פטריות
אם יש לכם טימין, ציר עוף, פטריות השריית מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). תבשיל ארנב, נזיד ארנב אביבי, ו תבשיל ארנב ציידים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
פורצ 'יני מיובש במים: להשרות את פטריות פורצ' יני מיובש 2 כוסות מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1
חותכים את הארנב למגיש חתיכות ומלח היטב.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
בואו נשב בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. השתמש בכל הארנב במנה זו - אתה יכול לדוג את הצלעות וחלקים אחרים שיש להם מעט או לא בשר עליהם מאוחר יותר; הם יוסיפו טעם חיוני לתבשיל שלך.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
3
צעד אופציונלי עם כבד ארנב: אם אתה הולך לעשות את crème fraiche-כבד מעבה, לרכך את כבד הארנב דק ולהעביר אותו לקערה קטנה. מערבבים במרץ בכ - 1 1/2 כפות קרם פרש או שמנת חמוצה. עכשיו לשים את התערובת לתוך מסננת בסדר meshed מעל קערה ולדחוף אותו דרך עם מרית גומי. שמור במקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ארנב שלםארנב שלם
כבדכבד
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
צלי שום: מחממים את התנור ל 375 ° F. פורסים את השליש העליון מעל ראשי השום ומטפטפים עליהם את שמן הזית. לעטוף את הראשים באופן רופף רדיד ואופים במשך 45 דקות עד שעה, או עד שיני רך וחום. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
Prep פטריות טריות, קוביות rehydrated פורצ ' יני, לשמור פטריות השריית נוזל: לקצוץ את הקצוות הקשים של גבעולי הפטריות או להשליך או לחסוך למלאי. לקצוץ או לחתוך את הפטריות ולהניח בצד. קוביות פורצ ' יני התייבש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
יוצקים את פורצ ' יני השריית מים למרות מגבת נייר לתוך קערה אחרת. שמור את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים סיר גדול עם תחתית עבה בחום גבוה במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הפטריות ומנערים את הסיר. ערבוב ברציפות, יבש לטגן את הפטריות עד שהם משחררים את המים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
תנמיך את החום לגובה בינוני. השתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות פטריות מהחלק התחתון של המחבת. מלח את הפטריות קלות. כאשר נוזל הפטריות הוא בעיקר נעלם, להסיר אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
תוסיף את החמאה לסיר. כאשר החמאה נמסה, להפוך את החום עד בינוני. ללטף את חתיכות הארנב יבש במקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לעבוד בקבוצות אם אתה צריך, לא קהל המחבת. חום את החתיכות היטב מכל הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר את חתיכות הארנב מן הסיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
Sauté שאלוט: להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את שאלוט לסיר. Sauté עד שאלוט הם נבולים יפה, על 3 דקות. מערבבים מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מפזרים מלח על הכל.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
לסחוט שום קלוי לתוך פטריות השריית נוזל: בעוד שאלוט מבשלים, לסחוט את השום הקלוי לתוך המים השריית פטריות יש לך מתוח, ואז לטאטא את זה יחד.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מוסיפים את היין השרי או הלבן לצלצלים שבסיר. השתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
תן לשרי לרתוח בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
3
מוסיפים את תערובת השום הצלוי פטריות ואת המניה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מוסיפים טימין, פטריות, ארנב, גזר לבן, מביאים לרתיחה ומבשלים: 
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
ארנב שלםארנב שלם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את הקורנית, את כל הפטריות, את הארנב ואת הגזר הלבן ומביאים הכל לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
ארנב שלםארנב שלם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מבשלים בעדינות במשך 90 דקות. אתה רוצה שהבשר יהיה קרוב לנפילה מהעצם. אם אתה רוצה, אתה יכול לדוג את כל חתיכות הארנב ולמשוך את הבשר את העצם-זה עושה את המנה פחות אטרקטיבי, אבל זה יהיה קל יותר לאכול. טעם מלח ממש לפני שאתה מגיש ומוסיף במידת הצורך. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
הוסף תערובת כבד אם אתה משתמש: אם אתה משתמש בתערובת קרם פרש-כבד כדי לעבות את התבשיל שלך, לכבות את החום. כאשר התבשיל מפסיק לבעבע, להוסיף את התערובת ולתת לו חום דרך במשך דקה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
כבדכבד
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
8
מגישים עם כיכר לחם פריך, סלט ירוק או יין לבן לבבי, ורד יבש או יין אדום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירה הראשונה שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. המטוטלת קברנה סוביניון עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Pendulum Cabernet Sauvignon
Pendulum Cabernet Sauvignon
#82 Wine Spectator Top 100 of 2018Alluring aromatics of black pepper, charred oak, and dark berries introduce notes of van cherry, red apple, and sweet fresh tobacco on the palate. Medium-bodied and balanced with a supple tannic structure.Pair with grilled meats, vegetables, or simply enjoy by the glass.Blend: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Petite Verdot, 2% Malbec