קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

תבשיל ארנב עם פטריות

תבשיל ארנב עם פטריות
אם יש לכם טימין, ציר עוף, פטריות השריית מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). תבשיל ארנב, נזיד ארנב אביבי, ו תבשיל ארנב ציידים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
פורצ 'יני מיובש במים: להשרות את פטריות פורצ' יני מיובש 2 כוסות מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1
חותכים את הארנב למגיש חתיכות ומלח היטב.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
בואו נשב בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. השתמש בכל הארנב במנה זו - אתה יכול לדוג את הצלעות וחלקים אחרים שיש להם מעט או לא בשר עליהם מאוחר יותר; הם יוסיפו טעם חיוני לתבשיל שלך.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
תבשילתבשיל
3
צעד אופציונלי עם כבד ארנב: אם אתה הולך לעשות את crème fraiche-כבד מעבה, לרכך את כבד הארנב דק ולהעביר אותו לקערה קטנה. מערבבים במרץ בכ - 1 1/2 כפות קרם פרש או שמנת חמוצה. עכשיו לשים את התערובת לתוך מסננת בסדר meshed מעל קערה ולדחוף אותו דרך עם מרית גומי. שמור במקרר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ארנב שלםארנב שלם
כבדכבד
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
צלי שום: מחממים את התנור ל 375 ° F. פורסים את השליש העליון מעל ראשי השום ומטפטפים עליהם את שמן הזית. לעטוף את הראשים באופן רופף רדיד ואופים במשך 45 דקות עד שעה, או עד שיני רך וחום. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
Prep פטריות טריות, קוביות rehydrated פורצ ' יני, לשמור פטריות השריית נוזל: לקצוץ את הקצוות הקשים של גבעולי הפטריות או להשליך או לחסוך למלאי. לקצוץ או לחתוך את הפטריות ולהניח בצד. קוביות פורצ ' יני התייבש.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
6
יוצקים את פורצ ' יני השריית מים למרות מגבת נייר לתוך קערה אחרת. שמור את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים סיר גדול עם תחתית עבה בחום גבוה במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הפטריות ומנערים את הסיר. ערבוב ברציפות, יבש לטגן את הפטריות עד שהם משחררים את המים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
תנמיך את החום לגובה בינוני. השתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות פטריות מהחלק התחתון של המחבת. מלח את הפטריות קלות. כאשר נוזל הפטריות הוא בעיקר נעלם, להסיר אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
תוסיף את החמאה לסיר. כאשר החמאה נמסה, להפוך את החום עד בינוני. ללטף את חתיכות הארנב יבש במקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לעבוד בקבוצות אם אתה צריך, לא קהל המחבת. חום את החתיכות היטב מכל הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את חתיכות הארנב מן הסיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
Sauté שאלוט: להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את שאלוט לסיר. Sauté עד שאלוט הם נבולים יפה, על 3 דקות. מערבבים מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מפזרים מלח על הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
לסחוט שום קלוי לתוך פטריות השריית נוזל: בעוד שאלוט מבשלים, לסחוט את השום הקלוי לתוך המים השריית פטריות יש לך מתוח, ואז לטאטא את זה יחד.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מוסיפים את היין השרי או הלבן לצלצלים שבסיר. השתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
תן לשרי לרתוח בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
3
מוסיפים את תערובת השום הצלוי פטריות ואת המניה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
4
מוסיפים טימין, פטריות, ארנב, גזר לבן, מביאים לרתיחה ומבשלים: 
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
גזר לבןגזר לבן
ארנב שלםארנב שלם
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים את הקורנית, את כל הפטריות, את הארנב ואת הגזר הלבן ומביאים הכל לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
גזר לבןגזר לבן
ארנב שלםארנב שלם
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
מבשלים בעדינות במשך 90 דקות. אתה רוצה שהבשר יהיה קרוב לנפילה מהעצם. אם אתה רוצה, אתה יכול לדוג את כל חתיכות הארנב ולמשוך את הבשר את העצם-זה עושה את המנה פחות אטרקטיבי, אבל זה יהיה קל יותר לאכול. טעם מלח ממש לפני שאתה מגיש ומוסיף במידת הצורך. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
הוסף תערובת כבד אם אתה משתמש: אם אתה משתמש בתערובת קרם פרש-כבד כדי לעבות את התבשיל שלך, לכבות את החום. כאשר התבשיל מפסיק לבעבע, להוסיף את התערובת ולתת לו חום דרך במשך דקה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
כבדכבד
תבשילתבשיל
8
מגישים עם כיכר לחם פריך, סלט ירוק או יין לבן לבבי, ורד יבש או יין אדום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירה הראשונה שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. המטוטלת קברנה סוביניון עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Pendulum Cabernet Sauvignon
Pendulum Cabernet Sauvignon
#82 Wine Spectator Top 100 of 2018Alluring aromatics of black pepper, charred oak, and dark berries introduce notes of van cherry, red apple, and sweet fresh tobacco on the palate. Medium-bodied and balanced with a supple tannic structure.Pair with grilled meats, vegetables, or simply enjoy by the glass.Blend: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Petite Verdot, 2% Malbec