תבשיל בוטנים עם בטטות ותרד
זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו בוטנים, מלח, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו תבשיל בוטנים עם בטטות ותרד, תבשיל עדשים עם דלעת או בטטות, ו תבשיל עוף מרוקאי עם בטטות (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
3 בצל צהוב בינוני, קצוץ מרק ירקות 2 שרימפס וורידים אורז חום להגיש, אופציונלי 1 גזר, חתוך לקוביות 0 חתיכות טופי הית' בר 1 ג'לפנו טרי שלם 1 חתיכות טופי הית' בר בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ 1 2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים שום, טחון 1 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' ג'ינג'ר, טחון 1 2 כפיות אבקת שום 1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים 1 2 כפיות אבקת שום 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי) 1 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר בצל, חתוך לקוביות 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס 2 שרימפס וורידים בוטנים, קלויים קלות 0 חתיכות טופי הית' בר (או או רגיל) 710 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר תרד, קצוץ בערך 1 ( חצילים) בטטה, ½ " קוביות