תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בורגונדי בישול איטי עם כופתאות עשב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו חלב, עגבניות משומר, עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות מתכונים דומים: תבשיל בשר בורגונדי בישול איטי עם כופתאות עשב, נזיד שעועית פינטו בישול איטי עם Jalapeño-כופתאות תירס, ו בשר בורגונדי בישול איטי.
הוראות
1
ב 4-5 ליטר סיר איטי, לערבב את כל החומרים תבשיל למעט מים וקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות (או הגדרת חום גבוהה 4 עד 5 שעות).
3
בקערה קטנה, מערבבים מים וקמח, ומערבבים בהדרגה לתערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בקערה קטנה, לערבב ביסקוויק, 1/2 כפית טימין ואת המרווה. מערבבים בחלב רק עד תערובת Bisquick הוא רטוב. טיפה בצק על ידי כפות על תערובת בשר חם.