קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות8
ציון בריאות69
מגזין

תבשיל בורגנדי איטי עם כופתאות עשב

תבשיל בורגנדי איטי עם כופתאות עשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בורגונדי בישול איטי עם כופתאות עשב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו חלב, עגבניות משומר, עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות מתכונים דומים: תבשיל בשר בורגונדי בישול איטי עם כופתאות עשב, נזיד שעועית פינטו בישול איטי עם Jalapeño-כופתאות תירס, ו בשר בורגונדי בישול איטי.

הוראות

1
ב 4-5 ליטר סיר איטי, לערבב את כל החומרים תבשיל למעט מים וקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות (או הגדרת חום גבוהה 4 עד 5 שעות).
3
בקערה קטנה, מערבבים מים וקמח, ומערבבים בהדרגה לתערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בקערה קטנה, לערבב ביסקוויק, 1/2 כפית טימין ואת המרווה. מערבבים בחלב רק עד תערובת Bisquick הוא רטוב. טיפה בצק על ידי כפות על תערובת בשר חם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 25 עד 35 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז כופתאות יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
6
מגישים באופן מיידי.