תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בורגונדי בישול איטי עם כופתאות עשב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו חלב, עגבניות משומר, עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות מתכונים דומים: תבשיל בשר בורגונדי בישול איטי עם כופתאות עשב, נזיד שעועית פינטו בישול איטי עם Jalapeño-כופתאות תירס, ו בשר בורגונדי בישול איטי.
הוראות
1
ב 4-5 ליטר סיר איטי, לערבב את כל החומרים תבשיל למעט מים וקמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחת
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות (או הגדרת חום גבוהה 4 עד 5 שעות).
3
בקערה קטנה, מערבבים מים וקמח, ומערבבים בהדרגה לתערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
בקערה קטנה, לערבב ביסקוויק, 1/2 כפית טימין ואת המרווה. מערבבים בחלב רק עד תערובת Bisquick הוא רטוב. טיפה בצק על ידי כפות על תערובת בשר חם.