תבשיל בוריטו שעועית
שעועית בוריטו תבשיל נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 148 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בוריטוס שעועית וגבינה, שמנת, פלפלים צ'ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה די גרוע. נסו תבשיל בוריטו צמחוני, תבשיל בוריטו מהיר, ו תבשיל בוריטו בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את הבוריטוס בשורה על פני החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקרם של מרק עוף, שמנת חמוצה ופלפלי צ ' ילה.
מורחים באופן שווה על החלק העליון של בוריטוס.
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד גבינה הוא מעט השחמה בוריטוס מחוממים דרך.
מגישים עם עגבניות, אבוקדו, זיתים וסלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.