תבשיל בטטה
תבשיל בטטה הוא תבשיל ללא גלוטן מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו לכם בטטות גארנט, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה.
הוראות
לחמם את התנור כדי לצלות ולסדר מתלה בשליש התחתון.ממיסים את החמאה בסיר גדול או בתנור הולנדי עם מכסה הדוק על חום בינוני גבוה עד קצף.
מוסיפים את הסוכר החום, מים, מלח וג ' ינג 'ר הקרקע (אם אתה משתמש בסוכר או ג' ינג ' ר מגובש, זה יתווסף מאוחר יותר). לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים, מערבבים לשלב, וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות, ומבשלים, ערבוב כל כמה דקות, עד תפוחי אדמה מתוקים הם סכין במכרז ומתחיל להתפרק בקצוות, על 20 עד 25 דקות.
הוסף את זנגביל מסוכר או גביש, אם שימוש, ומערבבים עד בשילוב שווה.
מעבירים את תפוחי האדמה המתוקים וכל נוזל לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' ומתפשטים לשכבה זוגית.
מפזרים את המרשמלו באופן שווה על בטטות. לצלות עד המרשמלו הם נפוחים וזהב חום, על 1 עד 1 1/2 דקות.
מניחים את המנה על מתלה חוט ולתת מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.