קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל בטטה

תבשיל בטטה
תבשיל בטטה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם קמח, חלב מתאדה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 29%. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
2
כדי להכין תפוחי אדמה, מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד במכרז; לנקז. מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה; מוסיפים סוכר מגורען, חלב התאדה, 3 כפות חמאה מומסת, 1/2 כפית מלח, ווניל. הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4
להוסיף ביצים; לנצח היטב.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים תערובת תפוחי אדמה לתוך תבנית אפייה 13 x 9inch מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
6
כדי להכין ציפוי, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוס מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים קמח, סוכר חום, ו 1/8 כפית מלח; מערבבים עם מקצף. מערבבים ב 2 כפות חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
8
מפזרים תערובת קמח באופן שווה על תערובת תפוחי אדמה; לסדר אגוזי פקאן באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים ב 350 במשך 25 דקות או רק עד הזהב.
10
מחממים מטגן (להסיר תבשיל מהתנור).
11
תבשיל צלייה 45 שניות או עד ציפוי הוא מבעבע.
12
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.