קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל בטטה VI

תבשיל בטטה VI
תבשיל בטטה VI עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-120 היו אומרים שזה פגע במקום. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך סוכר חום, סוכר, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב, לשלב את תפוחי אדמה מתוקים, סוכר, ביצים, חלב, מלח, 1/3 כוס חמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מערבבים יחד ויוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת 13x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
כדי להכין את ציפוי, לשלב בקערה נפרדת את הסוכר החום, קמח, 1/3 כוס חמאה מומסת פקאן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים יחד ומתפוררים על תערובת בטטה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
5
אופים חשופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור