תבשיל בטטה VI
תבשיל בטטה VI עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-120 היו אומרים שזה פגע במקום. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך סוכר חום, סוכר, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב, לשלב את תפוחי אדמה מתוקים, סוכר, ביצים, חלב, מלח, 1/3 כוס חמאה ווניל.
מערבבים יחד ויוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת 13x9 אינץ'.
כדי להכין את ציפוי, לשלב בקערה נפרדת את הסוכר החום, קמח, 1/3 כוס חמאה מומסת פקאן.
מערבבים יחד ומתפוררים על תערובת בטטה.
אופים חשופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 45 דקות.