תבשיל בטטה הודו
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו תבשיל הודו בטטה איטלקי, בטטה, פטריות, שאריות תבשיל הודו., ו תבשיל ביצה לבן עם קרום בטטה ונקניקיית הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט וחלב בקערה בינונית. כפית את תערובת הבטטה סביב הקצה הפנימי של תבשיל עגול 10 אינץ', ויצרו טבעת.
מחממים את המניה ואת הבצל במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים את המרק, טורקיה ומים. מבשלים עד התערובת חמה מבעבעת. כפית את תערובת טורקיה למרכז של טבעת בטטה.
אופים ב 350 ° F. במשך 30 דקות או עד תערובת טורקיה חם מבעבע.
מפזרים אגוזי מלך ופטרוזיליה, אם תרצה בכך.
אפשר להחליף עוף בתרנגול הודו.