תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין תבשיל בטטה חריף בבית. בתוספת זו יש 193 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-13 גרם שומן למנה. מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וראשוני מגיש 6 ומחיר 55 סנט למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. המתכון הזה של Foodnetwork דורש מלח כשר, שום, פלפל גרוס ובטטה. זה מושלם לחג ההודיה. 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45%, וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל בטטה חריף, קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (אקן קדרת בטטה בודדת), וקליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (אקאן תבשיל בטטה אישי).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עד 5 עגבניות
3
בקערת ערבוב גדולה, זורקים את הבטטות עם שמן הזית, האורגנו, המלח, הפלפל, אבקת הצ'יפוטלה והשום עד שתפוחי האדמה מצופים בצורה אחידה. מסדרים את הבטטות בתבנית זכוכית עגולה בגודל 9 1/2 אינץ', מסדרים במעגלים חופפים, קונצנטריים, עד למילוי הכלי. מכסים בנייר כסף ואופים עד לריכוך, כ-30 דקות.